Simgeakkurt Kızlar erkek bebek bekleyenler ne gibi şeyler oldu ? Kız Bebek bekleyenler sizde durumlar nasıl neler aserdiniz değişimler nelerdi ?
Minikum Simgeakkurt erkek bebek bekliyorum 22+2yim nerdeyse hiç bulantım olmadı diyebilirim sadece sabah kusmalarım oldu aç karnına onun dışında ilk zamanlar ağzımın tadı pek yoktu genel olarak ekşi tuzlu şeyler yemek istiyordum ama son bir aydır hep tatlı baklava çikolata falan istiyor canım. Hamile kaldığım andan itibaren saçımda beyazlar çoğaldı ciddi anlamda cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum.
Busratm Simgeakkurt Erkek bebek bekliyorum. Hiç kusmadım. 29 haftadayız. İlk zamanlar çok ayaklarım ellerim üşürdü son zamanlarda da ateş basıyor aksine. İlk 4-5 ay ekşi aşerdim. 2 aydır da canım arada tatlı istemeye başladı. Göbeğimle beraber kalçam da büyüdü.
Nevink Simgeakkurt oglum olacak insaallah 32 haftalik ilk 4 ay bulanti istahszlk agiz tatszligi herseyi yasadim sonra istahim acildi 29.haftaya geldigimde bastaki kadar olmasada tekrar bulantilarim basladi suan yine pek istahim yok bir aydr hic kilo almamism sukur
hfg Simgeakkurt 21+5im kızım olcak inşaallah hiç bulantım kusmam aşermem olmadı ilk zamanlar çok acıkıyordum sonra iştahım kaçtı şimdi yeni yeni çok yemeye başladım 4kilo aldım sadece göbüşüm dışında pek bi değişimim sıkıntım olmadı sanırım 😊
Eylulikraninannesi İkinci hamileliğim aserme ikisindede aynı kizimdada oğlumdada sürekli ekşi ve tuzlu ya düşkünüm hayatımda hep öyleydim. Kızimda çok şişkinliğim olmadı göbeğim hemen çıkmadı kalçalarım çıktı göğüslerim daha çabuk dolgunlasti ve göbek deligimin altında çizgi oluştu. Oğlumda şişkinlik kabızlık çok oldu göbekte hiç çizgi yok ve 7. Ayimdayim daha yeni göğüsler dolgunlasti 😊
Minikum Sedefyldrm şanslıyız bence bu konuda 😉 tek dezavantajı iştah açık olduğu için kilo alımı hızlı oldu bende 🙈
Yrnkrm Simgeakkurt 34+3 üm kızım olcak beni çok zorladı hamileliğin 4 ayı kustum 10 kg verdim 3 ayı ağrılarla boğuştum şimdi son aydayız ve erken doğum riskim var hep sağımdaydı ve aşağıdaydı sağ salim kucağıma almayı bekliyorum inşallah son 40 günüm
Melisim Simgeakkurt 19+6 haftalik hamileyim 2 hamileligim asermem yok kusma yok bulantim 1 ay bir iki kere oldu uykuya meyillendim elimde uyuşmalar çok oldu hızla göbeğim çıktı kilom bir indi bir cıktı şimdi hamileligimi öğrendiğim kilomdayim kızım olcak nasipse oğlumda yaşamadığım belirtileri kızımda yaşıyorum goguslerimin agrisi hala geçmedi hep ağrıyo
TugceBahadir Simgeakkurt 20+4 kızımız olucak ilk 3 ay sabah mide bulantılarım oldu kusma yok deli gibi tatlı yiyen ben 3 ay görmeye bile tahammül edemedim (3 ay sonra düzeldi yemediğim günleri bile telafi ediyorum 🤣) asla acı yiyemiyen ben cin biberi yemeye başladım ekşiyi çok yedim aşerme olmadı
Misssimsek Simgeakkurt 28 haftalık olduk. Erkek bebek bekliyorum. Çok fazla bulantım olmadi hep tuzlu eksi acı şeyler yedim. Goguslerim çok büyüdü. Kendime kilo alıp irilesmedim sadece top gibi sivri bir göbeğim var. Saçım gurlesti asla dokulmuyor. Ilk başlarda tek tuk sivil cem oldu sonra geçti. Yanaklarım hep pembe pembe. Bu kadar sanırım başka fark ettiğim bir değişim yok
Kar_tanesi Ogluma hamileykende ve suan cinsiyeti daha ogrenmedim ama ikinci hamileligim ve hicbir degisiklik yok, adet kesilmesi disinda☺️. Doktora gidip gormesem kendime asla hamile demem.. Rabbim evladlrimiza saglik versin..🤲
Zehra1905 22+1 im kızıma hamileyim ve ilk bebeğim. Önce mide bulantısı sonrası kusma yaşadım iştahım kapandı zorla yiyodum yedigimide zaten direk çıkartiyodum hep ekşi yedim tatlınin adını bile duysam midem bulanıyodu. Ağzımda çok kuruluk oluyodu gece kalkıp litrece su içtim. Bel ağrım oldu ilk 3 ay şuan ise sürekli sol tarafa yatmaktan sol bacağım ağrıyo bide başım. Sağlıkla gelsinler de bunların hepsini unutmaya hazırım. 🙏
Minigimm0717 ilk gebeliğim hıc bulantı kusma koku hassasıyeti olmadı çok şükür. Sadece aşırı halsiz bitkin oldum oda 3 ay sonra bitti. Kızım olacak nasipse yeme konusunda hıc bir seyım değişmedi ama aşırı meyve yemek istiyorum normalde meyve çok nadir yerdim. Şimdi gayet iyiyiz 20+3 olduk göbişimiz cıkmaya başladı 🥰
Dila_yusuf Oncelikle her anne adaylarimiza bebeklerini saglikla kucaklarina almasini diliyorum 25 haftadayız doktorum 13 haftalıkken oğlana benziyor dedi 22 haftalıkken bu bebek oğlan dedi hiç mide bulantısı yaşamadım et ve acı istiyordu canım ilk 13 haftalarda şimdi tatlı karnım da ayrıca çok sivri değil Hayırlısı Inşaallah 🤰🙆♀️💙
Yakamoz__gul Simgeakkurt biz bugün 19+0 olduk oğlum olacak. Sadece 1 hafta mide bulantısı yaşadım ama hiç kusmadim. Bı 5-6 hafta aşırı mide yanmam oldu. Başta göğüslerim çok şişti benim tüp bebek hormon kullandığım içinde olabilir. Sonra yavaş yavaş indi. 2 haftadır çapı yine genişledi. Karnım çok yok onun yerine bolca kalça oldu. Ben tatlisiz hayat geciremeyen bı insan olarak hamileliğimde sadece sütlü tatlı ve dondurmadan zevk aldım. Onun dışında hiç ağır tatlılar yiyemedim. Nerde böyle ekşi tuzlu var hep onlara daldım. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak 🤗
Annesininbali Ben hem erkek hem kız annesi olaraktan çok farklılık yaşadım oglanda 24 saat nerdeyse uyudum hep hiç mide bulantısı olmadı hamur işlerine çok duskundum kizdada hiç uyku yoktu 6aya kadar hep kustum et canım istedi hep ekşi tatlı hep yedim
Sedefyldrm Minikum abur cubur yemedim çikolatayla aram hiç olmadı 😊 iki kişilik değil tek kişilik yedim hep😊