Esra_emre Kızlar meme ucum cok kucuk sutum olsa bıle cocuk nasıl beslencek kızlar yardım nasıl buyutulur meme ucu bılen varmı cocuk emdıkce cıkıyormu yoksa bı krem varmı yardım ıstıyrm sızden psıkolojım bozuldu
zeyzey95 Esra_emre canım doğru emzirme videoları falan izlersen görüceksin ki meme ucu çok da önemli değil çünkü bebeğin meme ucunu değil kahverengi kısmı tutması lazım.
Ozlemsenoglu Esra_emre Gümüş göğüs kapağı diye bisey var canım aklında olsun hem doğumdan sonra yara oluşumunu fln engelliyor hem doğumdan 1 ay önce fln kullanmaya başladığında göğüs ucunu büyütüp bebegin daha kolay tutmasını sağlıyor.
Mltmdfn Esra_emre kaç haftalık hamilesin şuan benim hamilelik başında göğüs ucum hiç yok gibiydi içine göçül gibiydi ama şuan bildiğin var yani
Esra_emre Mltmdfn benım normalde de yoktu herkes dıyor nasıl emıcek cocuk dıe 15 haftalık hamıleyım ama boyle dsoyledıklerı ıcın psıkolojım bozuldu
Hulya3438 Mltmdfn ayni benimde oyleydi ucu icine gidik gibiydi nasil olduysa cikti valla buyudu resmen
Ozlemsenoglu Esra_emre Hayır e bebekte var internetten de alabilirsiniz ben hepsiburada ’dan almıştım silver nurse marka gümüş göğüs ucu koruyuc kapak olarak geciyor