GlahBilgiliPelit mugealtunoz tekrar haftasına göre de baktım da internette yazana göre normal gibi cnm ama doktorun tabi daha iyisini bilir. Benim bildiğim süt muz kaşar peyniri bunlar cok kilo aldırıyor cnm balık vs de ye cnm.
CansuTreci Ben de bugün kontrole gittim kızlar aynı şeyden muzdaribim 33+6 yım kilosu 32+5 le uyumlu gidiyor dedi doktorum😕 sağlık olarak bi sıkıntımız yok elhamdilullah. 2100 gram şu an bakalım :/
mugealtunoz CansuTreci pekmez ic gunde 2 3 kasik canim , ilikli kemik suyu corbas , kelle paca , et , balik protein agirlikli beslen bana oyle soyledi doktor birde ekstra omepa-d diye vitamin takviye verdi
CansuTreci mugealtunoz pekmezi diğil de keçiboynuzu pekmezini özellikle yemek lazımmış. Ben de yeni öğrendim. Organiğini arıyorum sabah ve akşam yemek bayağı kilo aldırıyormuş bebeğe
mugealtunoz CansuTreci vallahi evde organik pancar pekmezi var onu icip duruyorum 😁 keciboynuzu da bulayim ozaman onuda İcerim buyusun yeterki ☺
CansuTreci mugealtunoz Haftanın 2 günü balık geri kalan günler akşam muhakkak et ve bol sebze tüketiyorum. Bana doktorum en başından beri vitamin vermedi, önermiyor artı olarak ben de çok iyi besleniyorum. Bakalım bu haftadan sonra hızla alır dedi çünkü 30. Haftada 1600 gramdı 3 haftada yarım kilo aldırmışım😅 ha gayret desim kendi kendime bir de hiç iştahım da yok ki sürekli sebze yiyorum ona engel olamıyorum
CansuTreci mugealtunoz özellikle soğuk press olacakmış canım ben arıyorum sen de bulursan al kesin 👍🏻
mugealtunoz CansuTreci canim eczanede buldum ben bugun Hunnap in soguk sıkım keciboynuzu ozu doktorada sordum icebilirsin dedi 👍🏻
BurcuUur Lamelif Benim eşimde 2200 doğmuş şimdi boyu 1:85 kardeşi 2300 doğmuş boyu 1.90 Kardeşim 3600 gr doğmuş boyu 1.78 yanı doğduğu kiloyla pek alakası yok bence ve 3 ü de zamanında doğmuş
Gulsen55 mugealtunoz saglikli olsunda canim hic sorun degil. Geriden gelebilir bi hafta onngun dert etmiyorum artik. Gelismesi durmadigi surece sorun yok insallah
Prensesss Kızlar birkaç gün önce ünlü tüp bebek uzmanı zahide yetişe cıkmıştı ve dedi ki bebeğe kg aldıran şey şekerdir şeker hastalarının bebekleri neden kilolu oluyo falan tatlı çok tüketmeyin falan dedi pekmezde tatlı türü olduğuna göre 😃 gerçi ben yiyemiyorm tatlı fazla ama bal pekmezle kg aldıran da cok
mugealtunoz Kizlar eczanelerde Hunnap in soguk sıkım Keciboynuzu ozu pekmezi var bugun aldim bakalim insallah ise yarar 🙏🏻 Doktoruma sordum icebilirsin dedi