zeynep_mehdi Turtaliblog canm ben geçen yıl doktora gittim endoskop yapıldı öyle ne olduğunu öğrendm bende çok korkuyorum ama okadar korkulucak brşey değlmiş hiç fark etmedm bile ben bayılttılar düşük narkoz verdiler önce sonra ağzıma yuvarlak brşey taktılar acı br sprey sıktılar onu yuttum hemen bayıdm sonra uyandığımda herşey olup bitmişti anlattıklarının hepsi bendede var ve şuan çokkk kötüyümm 🤦🏼♀️
Turtaliblog zeynep_mehdi Anladım canım. Peki uyandıktan sonra sıkıntı oluyor mu Boğaz’da tahriş, nefes alma güçlüğü, yeme içmede sıkıntı vs. İnşaAllah şifa versin Rabbim sana da, kimin ne derdi varsa derman olsun.
zeynep_mehdi Turtaliblog uyandığım zaman tahriş nefes almada zorluk falan yaşamıyorum ama mide bulantımdan dolayı yememde sıkıntı oluyo ve artık ne yesem ekşiyo
Turtaliblog zeynep_mehdi Anladım. Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sana da acil şifalar dilerim..
123abc zeynep_mehdi 26 haftaym daha çok gece oluyor.yaniyor gibi migdem bir tuhaf bu kaç haftaya kadar devam ediyor acaba
zeynep_mehdi 123abc son aylara kadar sürüyo karnın büyüdükçe daha çok artıcak yanmalar ekşimeler baskı yaptığı için
Aybukebakla zeynep_mehdi ben hamileliği dolu dolu bütün olumsuzluklarıyla yaşayan biriyim ama şükür ki mide ekşimesi çok fazla olmadı arada oluyor çok yersem yiyip yatarsam oluyor buda çok can sıkıcı kusmaya bile neden oluyor ama ekşimeyi hissettiğim an renni duo içiyorum hızlı bir şekilde etki ediyor