Kardelenyigit Kızlar 34+4üm çatı muayenesi ne zaman yapılıyor,salı günü randevum var kuaförler olmadığı için malum durumlar 😅tedbirli gitmek istiyorum birde zamanında çok çatala yatıp aletle bakıldı 😅gayet rahattım çatı muayenesi öyle bir şey mi oluyor
Fatma2323 Kardelenyigit Ben 31. Haftamdaydım kanamam geldiği için bakıldı önce aletle baktı o hiç acımadı da elini sokunca acıdı biraz
Buskprl Kardelenyigit bana 35 de baktı canım. Normalde daha ileriki aylarda bakıyoruz ama ortalık böyleyken ne kadar erken baksam o kadar iyi dedi. Sen her ihtimale karşı hazırlıklı git bence 😏
Dudumuaz Kardelenyigit 37 de oldum bende olmadan bi önceki kontrolde haber verdi yapacağım diye elinle yapıyor ama ben hiç kasmadım hiç acı hissetmedim rahat olursan sorun olmaz
Defdef22 Kardelenyigit aletten daha kolay daha acısız ve daha kısa sürüyor 👍 bana 37 de yapmıştı doktorum
Smybgrack Hayır o aletle bakmıyolar canım parmağına jel sürüp bakıyor ben 37 de oldum çok acılı geçti kendini kasmazsan acımıyormuş aklında bulunsun daha olmazsın çatı muayenesi
Kardelenyigit Smybgrack yani tek fark bakılma tekniği kuzum onu demek istedim o aletle bakmasına rağmen rahatsam parmağıyla bakmasında da rahat olurum sanırım dimi 😅
Smybgrack Kardelenyigit İnan öyle olmuyo banada o aletle çok kez bakıldı ama eliyle çok çok farklı seni korkutmayayım ama felaket acıyo 😂
Seymabebgm Gecen hafta bugun oldum o alet le ilk hamile.kaldgmda bakmisti eger alt ultrasyon diyorsan o hic acimtamiati cati da oldu acim