Subuss6 Bugune kadar sadece bulantım vardı ama artık yediklerimide çıkarıyorum kızlar tüp bebekle gebeyim tüm içtiğim ilaçlar çıkıyor bulantıya razıyım çıkarmayım yeterki 😓 ne yapsam biraz hafifler ilaçlar hep boşa gidiyor 😟😟😟
Busesrmz Subuss6 canım ben 14. Haftama kadar çektim bunu neler yaptım yok işte tuzluymuş oymuş buymuş herşeyi denedim bişey yemesem de günde 4 kere kusttğumu bilirim bu insana göre değişiyor ama benim ki Allahtan 3. Ayıma girdiğimde son buldu birazcık dayanmak gerek İnşallah seninki de bir an önce biter 🥰🤲🏻
SnFk Subuss6 prilam tek çözüm başka çözüm bulamazsın. Mide yanmasına da gaviscon. Tabii bunları doktoruna danışıp kullan.
Bebikom_ Subuss6 3 bck ay su bıle ıcemedım bulantımı alsın dıye cubuk kraker ve leblebı. Kılo vermemek ıcınde gunde 3 ogun mercımek corbası
Subuss6 Busesrmz Canım inan ilaç içmesem hiçbir sıkıntı yok ama günde 4-5 hap yutmak zorundayım ve hepsi çıkıyor 😞 İnşallah biran önce geçer kurtulurum😉
Subuss6 Bebikom_ ben 5 kilo verdm 2 aylığız 😞 öncedende bulantım var diye yiyemiyodum tiksiniyodum smdi bide bu çıktı ☹️
Bebikom_ Subuss6 allah yardımcın olsun cok zor bır donem ben 4. Ayıma kadar cektım :( az daha sabret gecıcel allahın ıznıyle cok sıvı tuketmemeye calıs kuru ekmek ye az az . Leblebı cok ıse yarıyor. Fazlasıda kabız yapıyor ama