Kbrbrfn Kızlar merhabaaa 33+3 oldum da bişey sorucam gece veya öğlen uykusu uyuduğum esnada beni ağzımdaki sıvının akması uyandırıyor. Bu da neyin nesi?? 😒 Salya gibi.. kimler yaşıyor bu sorunu bana yardımcı olsanız 😘
NeslihanPiaAbac Kbrbrfn Burnum tıkandığı için ağzım açık uyuyorum bende.salyalar gani kılıf değiştirmekten bıktım🙂
Minnosunannesi Kbrbrfn kıyamam 😊 muhtemelen nefes darlığı çekiyosun ağzın açık uyuduğundan salya akıyor
Kbrbrfn NeslihanPiaAbac 😂😂😂😂bazen yalnız olmadığıma sevinmiyor değilim ahahhah kötü bi insan mıyım yav 🤣
Kbrbrfn Elif4334 yapacak bişe yok napalım katlandığımız her durum minik evladlarımızın atan kalpleri için 💙🤗
sedametin133 Elif4334 Angello ağız torba degilki büzüp atasın😅gülüp.geciyorum ben vücut benim zayıflarım yani zaten hep öyle olur kilolu olursun aaa ne kadar kilo almışsin kilo.almazsin hiç bisey yemiyorsun içindekine yazık derler derler yani 🤭
Elif4334 Kbrbrfn aynen aynen sağlıklı olsunlarda hepsi geçip gidiyo biz 2 aylık olduk bile darısı sizin başınıza 🤗
Kbrbrfn Minnosunannesi 29umdan sonra geniz Etim olduğunu öğrendim vay anam vay nefes alamıyorum fenayım vallahi 😤🤣