deletedmom126 Kızlar göbeğiniz çıktımı ya çok merak ediyorum bide bebek hareketi hisseden varmı aranızda 🤷
Aslihansan deletedmom126 benim 15+4 göbek çıktı ama hareket yok. İlk bebeğimde 17 de hissetmiştim bu da heralde bulacak 1 2 haftayı
mysweetbaby deletedmom126 göbek 15den sonra belirgin şekilde çıktı bende hareketleri de 17de hissettim ilk. Şimdi 22 haftadayım baya karnımı iteliyor hatta dışardan görünüyor 😊
deleted960 deletedmom126 ben 22 haftalık oldum göbeğim artık belirgin ama hareketleri hem nadir hem hafif hissetmektetim özellikle yemeklerden sonra.Asıl göbek 6.aydan itibaren net belli oluyormuş
deletedmom126 Merveduyg ya benimde göbeğim vardı eskiden şimdi de var bebek mi göbek mi bilemedim ne kadar çıktı senin🤩
Zehra1109 deletedmom126 aynen vallahi eşim bebek ne kadar büyüdü falan diyo ben göbek olarak gördüğüm için çok farklı gelmiyo 😅 biraz daha göbeğim büyümüş gibi ama bi kaç gündür 😂😂
Aslihansan deletedmom126 😂😂😂 canım ben yan dönünce sivri şekilde öne doğru baya belli göbek deliğimin aşağısından itibaren şiş 😬 kaç haftalıksın
Nursel45 deletedmom126 https://imgyukle.com/i/rou7he 18. Haftaya girmek üzereyim canım bende durum böyle 😂🤲🏻♥️
turunculuanne Nursel45 yaa bayağı çıkmış çok tatlı görünüyor 🥰 ben 15+5 im hafif bir şeyler çıktı ama sürekli evde pijamayla durduğumdan hiç belli olmuyor 😄
deletedmom126 Nursel45 ya 😂 çok güzelsin masallah ama 18 de bu kadar göbek olurmu bilmiyorum benim eskiden de göbeğim vardı hala var o yüzden bebekmi göbek mi bilmiyorum bende sana yaklaştım göbekte 😘😘❤️❤️❤️
Simaaa deletedmom126 29 haftalık olduk evet biraz karnım var ama hiç durmuyor çok hareketli maşallah 🧿
Nursel45 turunculuanne bende bu hafta fark ettim canım eşim sayesinde yoksa bana kalsa çıkmamıştı karnım 🤣🤣
Aybkglsnn 14+ 0 benim göbeğim 11.haftadan çıkmaya başladı ama henüz hareket hissetmiyorum henüz erken
iremgun deletedmom126 15+6yım ultrasonda o kadar hareketli ama hiç hissetmiyorum erken sanırım daha amanbir gece sadece sanki bir yerde toplandı gibi baskı yaptı gibi geldi hatta eşimi de uyandırdım o da dedi ama bilmiyorum bebiş miydi🤷♀️😊 göbüş hafiften başladı artık.
deletedmom126 iremgun masallah 😘😘😘bizimkide 12.haftada çok hareketliydi bi görsen halay çekiyordu 😂 şuan 15 haftalık oldum insallah hissederiz bu aralar🙈