Araz 35/4 haftalık hamileyim doktor 16 haftalık da kız dedi geçen gün burda birisi dogurunca sürpriz olduğunu söyledi doktor erkek demiw bu kız olmuw şimdi benimde içime kurt duwdu bilenler yardımcı ola bilirmi
Aslihansan Araz benim ilk çocukta tuttu bunda tutmadı. Bunu da 15 haftalıkken öğrendik hatta doktor gösterip kesin kız dedi çin takvimine göre erkekti
Songulkaya Araz tesadüf olduğunu düşünüyorum pek inanmam öyle şeylere ama bende de tuttu 😁 kız bebek bekliyorum 🤰🧚♀️
Erdeminannesi0219 Araz ilk çocuğumda erkek çıkmıştı Çin takviminde ve oğlum oldu. Şimdi de erkek gösteriyor ama arefe günü öğrenecez bakalım Buda tutacak mı
Kubrayy Araz Çin Rus hepsi erkek diyodu ,hatta doktorum bile önce erkek dedi ama kızım olacak ❤️ Ben nub teorisinin doğruluğuna daha çok inanıyorum
daisybebek Şimdi baktım Erkek çıkıyor takvimde ama daha 10+5 im öğrenmeme çok var 😄 Gerçi 6+2 de doktor içimden erkek geçiyor diye attı ama bakalım. Sağlıklı olsun da farketmez 🙏
Seda89 Araz bende böyle şeylere inanmıyorum ama meraktan yaptım çin rus japon hepsi erkek gösteriyordu ama kızım olacak