Kaderjin Kızlar burnum tıkanık gibi ve nefes alamıyom oyüzdrn sabah uyandgmda ağzım açık kaldgı için ağzım kuruyor kötü bi durum ya sizlerde yaşıyormusnz çözüm yolları varmı rahatlamak içn
Betulsna Kaderjin Hamileliğimi başından beri bende burun tıkanıklığı sorunu yaşıyorum. Ben çözüm bulamadım. Tavsiyeler için bende burada bekleyeyim ☺️
Suhedaa_ Kaderjin burun tıkanıklığı bende yaşıyorum. Ceyda Düvenci hamilelik serüvenini anlatırken YouTube da bunun için susam yağına parmak ucunu değdirip burun deliğine sürün demişti. İşe yarıyormuş. Ama sadece giriş kısma birazcık sürülecek
hilal_yener Kaderjin yattıgın yastıgı yükselt ve bacak arana yastık koy rahat nefes alabilirsin öyle burun tıkanıklıgını bende yaşıyorum nefes alamıyorum böyle rahatlattım kendimi ben
NisaMomy Kaderjin aynı şeyi bende yaşıyorum bir çözüm bulamadım henüz🙈yastığa bir kaç damla nane yağı damlat diyorlar ama hamileler kullanabilirmi bilmiyorum
Tlytly Beni mahvetti burun tıkanıklığı gece uykumdan bile uyandırıyor ağzım açık uyuyorum doktora söyledim “İLİADİN”adında burun spreyi verdi kullanıyorum şükür iyi geldi
Ayse-gul Otrivine menthol burun spreyi var kullan anında aciyo ben onu kullanıyorum 10 lira filan eczanede
Misshenriett_e Kaderjin canim hic korkma bende de 20. ci haftadan sonra cok oldu bu dogal deniz suyu spreyi var ondan siktim geceleri cok ise yaradi sonra da gecti kendiliginden
misra88 Kaderjin ben burun spreyi ve burun bandıyla rahatlıyorum biraz. Odaya nemlendirme makinesi aldım ve arada buhurdanlık kullanıyorum ama yine de tamamen geçiyor diyemem
Brokoli nem difüzörleri bunu çozuyor canim. pilli yada elektrikli, buhar makineleri. hatta bazilarina uçucu aromaterapi yaglari damlatabiliyorsun birkac damla, damlatmasan da aciyor rahatlatiyor ama nane yagi flan damlatip hizlandirabiliyorsun