Sun Göğsümün hemen altında kaç gündür bi ağrı var sanki yara varmış gbi bebeğin kafası mı acaba orda kaburgamamı vuruyo napıyo anlamadım sizede böyle oluyo mu bu arada 37 hafta olcz
Hasret06 Sun normal canım bende 35.haftadayım bendede aynı bebeğin ayağı ☺️ Çok acı veriyor yanık gibi
defnemila Sun acı değilde bir sertlik şişkinlik tarzında ise ever bebeğin kafası oradadır yani makat gelişlidir
Eylul_ Sun ayy benmki de öyle küçük bi nokta gibi yer sanki orasi uyusk gibi yattgmda acyor ne.oldgnu anlayamadm henüz
Ciigdm Sun ben 1 hatfadır aynı ağırlardan şiddetli acı çekiyorum bende korktum doktorum kontrol etti gastrit çıktı
Hasret06 Sun normal canım yanık gibi yanıyor acıyor batıyor oturamıyorsun agrıyor bebeğin büyüdüğü için artık baskı yapıyor göğüs altı karnın üstü ☺️
Eylul_ Sun evet evet orda yara var gibi bazen uyusuk gibi oluyo herkese soryorm kimseden mantıkli bi cvp alamadm😁
Bellybuton Bendede var tam göğüs altı ayakta duramıyorum durunca dahada acıyo semset oluyo üst karnım yaşayan varmı böyle bişey 27. haftadayim
Ciigdm Sun yok benimde mide ağrısı gbi yada yanması gbi değil zaten bende şaşırdım çürük et ağrısı mı kemik batması mı ne oldugunu tarif edemediğüm bir ağrı
Rabia-gedik Sağ göğsümün altında acayip bi ağrı oluyor benimde kemik batıyo gibi doktora sordum öyle kemik ağrıları olurmuş normalmiş en son bebeğin kafası da sol göğsümün altındaydı