esenckir Merhaba arkadaşlar ben şuanda sisteme göre 6+6 günlük hamileyim yeni bir huy gibi birşey oluştu bende sabah zor uyanıyorum uyanıp kahvaltı yaptıktan sonra gene içim geçiyor mayışıp uyuyorum bu normal mi? Daha doktora gitmedim haftaya gideceğim inş.
Birhemsire esenckir bende de hep uyuma isteği ama uyuyamama ve geceleri sürekli uyanıp ağrı sızı yaşama dırumu var midem ve başım bana oyun oynuyır adeta 6 haftalığım bende
beriufuk esenckir 4 ay boyunca bende öyle idim. uyumama rağmen yetmiyordu sürekli bir uyku hali 4 ten sonra gectı şükür😊
esenckir miyendizhanim yaa hiç enerjim kalmıyor acaba vitaminsizlikten mi acaba diye düşündüm bende :/
miyendizhanim esenckir vitamin doktora gittiğinizde başlatır zaten ama vücudun adaptasyonu gerçekten çok uyku yapmıştı bende. Sağlıklı sıhhatli olsun bebeğiniz 🤗
miyendizhanim esenckir vitamin doktora gittiğinizde başlatır zaten ama vücudun adaptasyonu gerçekten çok uyku yapmıştı bende. Sağlıklı sıhhatli olsun bebeğiniz 🤗
esenckir yaa inş bende de geçer gece yarısı tuvalete kalkmaktan bir hal oluyorum ama uyuyorum aslında gün içinde de öyle bir garipmiş bu hamilelik süreçleri