Merhabalar sorunsuz bir hamileliğim oldu bugüne kadar midem bile bulanmadı hiç aşerene dahi çok nadir yaşadım. Ama dün akşam karnımda gerginlik oldu normalde olurdu 2 3 dakika sonra geçerdi. Dün gerildi ve 20 dakika hiç yumuşamadı ok gibi kaldım yerleri yumtukladım patlatacak gibi oldum bi yandan rahimim ufak ufak karıncalandı kemiklerim kırılıyor gibi oldu. Biraz panik biraz eşimin yardımlarıyla o süreci geçirdim oh tamam dedim uyudum gece 3 gibi tekrar bi ağrı beni uyandırdı bu sefer aynı şekilde sol tarafımda bir gerginlik ve ağrı oldu ama bu gerginlikler normaldeki gibi az bir süre durup pozisyon değiştirince gitmedi 1 saate yakın çektim. Sonra yatakta sızdım kaldım ağrıdan. Sabah uyandım herşey iyi güzel akşama doğru midem çok bulandı kustum başımla birlikte karnıma bir ağrı girdi yine o gerginlik ve gitmiyor çocuk bir yerde toplu şekilde duruyor bebekte hareketsizlik yok hareket ediyor ama inanılmaz bir gerginlik. Ağrı eşim yüksek ufak tefek ağrılar zaten yaşıyordum bunlar yalancı biliyorum ama dünden beri yaşadığım bi tık farklı. Çocuğun içerde bir sıkıntısı var belliki. Uzun oldu ama detaylı anlatmakta istedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi doktora gitmek istemiyorum virüsten çok tedirginim. Halen karnımda rahatsız edici bir Kasılma devam etmekte. Teşekkürler