Merhaba kızlar, şu an o kadar farklı bir duygular içerisindeyim ki nerden başlasam nasıl anlatsam bilemedim, 4 yıllık evliyim ve 4 kez kayıp yaşadım 3 tanesi 10.hafta kürtaj 1 tane de 25 haftalık ölü doğum😔o kadar zor günler geçirdim asla anne olamayacağım diyordum, hiç ummadığım bir anda yani 2019 kurban bayramında hamile olduğumu öğrendim ve bu kez eşimle yemin ettik kimsetiye söylemeyelim diye ve 35.haftaya kadar aileler dahil kimse öğrenemedi bır de gurbetteyiz kolay oldu saklamak… Kayıplarımın sebepleri şundan dolayı diyemiyoruz pıhtılaşma dediler iğne coraspin kullandığım halde 2 kez daha kaybettim en son ikizdi kaybettiğim ve her kaybediş eşinle beni iyice yıkmıştı o kadar cok doktora gittik eşim de ben de sıkıntı yok defi ne zaman hazırsan düşün dedı doktorum, ikizlerimi kaybettiğim de artık iyice ümidim kırılmıştı dedim son kez de rahim filmi çektireyim tekrar deneyeyim dedim… Rahim filmi çektirdim 2 ah sonra hamile kaldım tabi ki korkularım hep devam etti ama hamdolsun bugün ANNE oldum 😍Rabbime ne kadar şükretsem azdır, Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın… PİRAYEM hoş geldin sefa geldin bütün acılarımı unutturdun bana 🤲 💞💓🤩çok rahat hamilelik geçirdim ne kanama ne lekelenme ve hep aktif oldum doktoru pek dinlemedim iyi ki de dinlememişim çünkü eski yaşanılan kayıplar biraz daha tedbirli olmaya itiyordu… Ama şunu çok iyi anladım sen ne kadar hesap kitap yap olacağına varıyor her şey… 38+6 da prensesimi sezeryan ile kucağıma aldım ❤️ 😍 Rabbim dileyen isteyen herkese ama herkese bu mutlu heyecanlı bir o kadar coskulu anı yaşamayı nasip etsin… 36 yıllık hayatımda en mutlu olduğum an… Asla ümidinizi kaybetmeyin sabır, sabır, sabır… Sorularınızı yanıtlayabilirim… Hemen yazmak istedim hemen içim içime sığmadı 🤩🤩🤩🤩🤩🤩💓💓💞💞