SedaAydemir Kızlar 31 haftalık olduk artık yıkayıp hazır etmek istiyorum kıyafetlerini minnoşun 😄 hangi deterjanları aldınız memnun kaldıklarınızı söylermisiniz bana bebek kokusu istiyorum kıyafetlerinde mis gibii 👼🏻
Alazla SedaAydemir ben hepsinin icerigini arastirarak aldim. Bebek icin en uygun baby’s green geldi. Yani kokusuna tipine yumusakligina bakmadim önemli olan icerik
Tuba_41 SedaAydemir duru granül sabun tozuyla yıkadım ben kıyafetleri . Birde dalinin yumuşatıcısını kullandım yumuşatıcıyı önermeyenler de var ama ben az birşey ekledim daha sonra ütüledim mis gibi de kokuyor .
Sibelgokhan Green clean aldik.hem doğal içerikli hemde doğal yağlar sayesinde mis gibi kokuyor doğal olduğu için leke çıkarmaz diye leke cikaricisinda ayrı aldim
Greyy90 Sibelgokhan bende öyle yaptım 😊 zaten çıkarmıyormuşta arkadaşım kullandı onun üzerine bende ekstra leke çıkarıcısını aldım deterjanı kullandım ama daha leke çıkarıcısını kullanmadım onun kokusu nasıl bilmiyorum 😌
Sibelgokhan Greyy90 koklayınca güzel kokuyor bende daha kullanmadim,doğumdan sonra kullanırım insallah☺️
Anne71 SedaAydemir duru granül sabun tozu üni baby yumuşatıcı ikisindende çok memnun kaldım giysilerimizi yıkadık mis gibi oldular🥰
Merryy SedaAydemir Baby me granül sabun aldım onunla yıkadım gayet memnun kaldım ekstra olarak minoris indirimdeydi onuda aldım ama henüz onu kullanmadım ☺️