Eminerd Pendik Özel remedy hastanesinfe yüksel sezener varmış eşimi doğurtan doktor ve bende onda doğum yapmak istiyorum hakkında kötü yorum okumadım ama hastane hakkında kötü yorum var bilen var mı doğum ücretleri nedir muayene ücretleri nedir bilen yazarsa öok sevinirim 🤰😍
Aysenrr Eminerd eşim orda doktordu Valla Bir kere kadın doğuma gittim gitmez olaydım Hastane gereksiz pahalı Çalışanları ilgisiz Ben tavsiye etmiyorum 🤦🏻♀️
Deleted5544 gebelikte değil ama baska seyler icin gitmistim hastaneden pek memnun kalmadım. doğum ücretleri de yüksek diye biliyorum. pendik medipolü öneririm, koronalı hasta da yok. ilgi ve alakaları cok iyi 👍🏻
Aysenrr Eminerd yok kuzum gitme Doktoru da iyi değil Medipole git Tek vaka sayısı olmayan yer orası Saadet hanıma gidiyorum ben çok memnunum Ücretleri de çok iyi hastane de zaten mükemmel ❤️
Eminerd Aysenrr oyle yapıyım bari yavrum daha önemli doktor ilgiside cok önemli benim için koronadan 1 ay önce gittm en son doktora cünsiget bile bilmiyoruz 😕
Melikedefnemm Bende medipolde dr canan acar a gdiorm memnunum uygun fiyatı muayne doğum filan ilgili dr tavsiye ederm