Ah ben de hamileliğimin ilk zamanları büyük bir hevesle ve yılbaşı indiriminden faydalanarak Suwen’den gecelik ve pijama takımları aldım. Eşim içinde erkek pijama takımından aldık. Hamileliğin 2. Trimesterında Suwen geceliklerden bir tanesini evde giymek durumunda kaldım. Eşim zaten aldıktan sonra kullanmaya başlamıştı. Açıkçası özetle klasik Suwen kalitesi diyerek aldığım ürünler beni, bizi hayal kırıklığına uğrattı, birkaç arkadaşım daha aynı sıkıntı ile karşılaşmış. Çok üzüldüm, hala giymediğim 2-3 takımı var doğum sonrasına siye sakladığım. 30 derecede yıkadığım halde tülenme-pamuklanma yaptı. O nedenle asla tavsiye etmiyorum kendi deneyimim itibariyle, Suwen’i. Oysho çok çok güzel mutlaka bakın uzun süreli kullanım sağlıyor ürünleri. Ben bir de Cossy By Aqua marka sipariş etmiştim ürünleri çok çok kaliteli, fotoğraf çekimi için de çok güzel ürünleri var. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Hala lohusa geceliği için alışveriş yapmayan anneler varsa belki yazdıklarım Yardımcı olur diye düşündüm.🙋🏻♀️