Seheralya1905 35 haftalık hamileyim eşimin yarın doğum gunu pasta yaptırcam pasta için yazı önerileri bebeğim izle alakalı olsun istiyorum ne yazdırabilirim
MinnakLiva Seheralya1905 ya bunu da mı bize soruyorsun hiç mi romantik değilsin allasen canım kocam çocuğumun babası kalpler çiçek böcek falan filan yazcan işte 😁😁
Deletedmom316 Seheralya1905 canım babam Annemle seni çok seviyoruz nice mutlu yıllara . Yaza bilirsiniz
zeyzey95 Seheralya1905 ben olsam bu sene annemin karnındayım seneye kucağında olucam gibi bişey yazardım
Seheralya1905 Birkoalabirpanda doğum gununü unuttum ve yarın özel günlere önem veren biriyiz saygı duyabilirsin mesela fikir almak istedim
Deletedmom316 Birkoalabirpanda belki bu gun yapiyordur pastayi o yuzden yazmistir biraz hoş gorülü olmamiz gerek keşke acil seyler hep boyle olsada kotu durumlar yaşanip sadece onlara acil yazmasak
Sun Birkoalabirpanda ayyyy allahım ya nye böyle ters cewaplar veriyosunuz anlamıyorum kadın fikir almak istemiş ne var bunda
Deletedmom316 Seheralya1905 canim inan ki olmazi gereken o acili o kadar dusuk yada kanama filan kotu durumlarda kullanildiki insanlar acil posta boyle seyler gorunce sanki acil oldugunu dusunmuyorlar takilmayin Hep güzel seylere aciliyetiniz olsun in se Allah