Bsgl 39 haftalığım biraz önce lavobada peçeteye beyazlı sarılı bi parça geldi sümüksü kıvamda ve kasıklarımda ağrı var bu nişanmıdır bilgili olanlar söyleyebilir mi
Faray Bsgl evet canım muhtemel nişan sancılarını takip et, bir hafta bile sürebilir doğumun başlaması, sancın 5 dk ya düşünce hastaneye, sağlıkla kucağına al inşallah
nurcin-ruya Bsgl ne guze iste cani simdi gelmek istemis🥰🥰 Allah sag selim kucagina almak naaip etsin canim🤲🏻🤲🏻🐣
nurcin-ruya Seymabebgm herzaman ole olmuo canim bende cok acik renkde ama sanki incecik kan damari arada olur ya cok deisik ama geldinde anlasilacak kadar yogun oluyor ben dogum yapicami oylelikle anlamistim hatta ebem bana inanmamisti nisanin ne oldunu bile bilmiyordu sanirim ebem 😂😂
Seymabebgm nurcin-ruya bende de cati muayenesi sonrasi kahve tikac gibi bi akinti oldu ama catidan dolayi olmustur dediler ki dogru olabilor 1 hafta oldu halen dogurmdm 🤣
nurcin-ruya Berilay o yogunluk baskadir ama canim bi avuc ici dolduracak kadar deildir diye dusunyyorum sendeki ??🤔
nurcin-ruya Seymabebgm gunune kadar dogurmada insallah canim hayirlisiyla ama belki muayene sonrasi olabilir o akinti dedim gibi benim geldinde avucu dolduracak kadar di oylelikle anlamistim😇