Dzeyy Hnfth çin takvimine göre bakıuorm canım bu zamana kadar baktıklarımın %99 u dogru çıktı kendiminkide dahil 😊 hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz ♥️😊
asyaninannesii Hulyauygur Dzeyy bayan arkadaşımız yorumluyor kızlar birazdan size de cevap verir bayan
Hulyauygur asyaninannesii bana da bakabilir misiniz 🥰 benim doğum tarihim 18.02.1995 Eşimin 17.10.1993 Son adet 21.12.2019
asyaninannesii Hnfth Adana seyhan başkent araştırma hastanesine gidiyorum çok memnunum e ger adanada oturuyorsanız bu hastaneyi oneriyorum kuzum su ana kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür
kbtmz Dzeyy rica etsem benimkinde tahmin eder misiniz ? 12.02.2000 son adet tarihi:18 Ocak(18.01.2020) 12 haftalık gebeyim doktorum son adet tarihimi 1 Şubat olarak girmiş sisteme canım
asyaninannesii Ulkumina kaç haftaliksin cnm erkeğe benzetim ben bacak arasında yumurta gibi bisey varda😁😁
asyaninannesii Ulkumina maşallah hakkında hayırlısı canım senin gönlünden ne geçiyor hamile insanlar hisseder derler de😁😁