Bahriye06 kbtmz bnde 16 hafta olunca öğreneyim diyorum ama ayrıntılıda daha kesinleşiyor bekleyim diyorum kafam karışık
kbtmz Bahriye06 tabi ama işte merak ediyor insan siz kaç haftalıksınız uzun süre kalmadıysa dediğinizi yapabilirsiniz aslında 😍
asyaninannesii Abgkrgz41 kafa boyutu büyük erkek kardeşim de aynı böyleydi doktor kıza benzetti ama kesin konuşmadı işte 😔yüzde kaç hicam diyorum detaylı bekleyelim diyor şüphe uyandırıyor insan da
asyaninannesii Abgkrgz41 senin bebisin fotosu vat mi merak ettim acaba bizimle paylaşabilir mısın kuzum bi sakıncası olmazsa senin için
Sedaca Bahriye06 bence erkek nub teorısıne gore😂 ılk kez bırıne tahmınde bulundum dun aksamdan berı cok arastırdım bende kendım ıcın ama bana bır sey bulamadım
Bahriye06 Sedaca inşallah tutturursun cnm ☺ 2 kızım var bunda da Rabbim den sağlıklı hayırlı erkek evlat istiyorum hayırlısı inşaAllah 😇
Sedaca Bahriye06 ayy inşaAllah rabbım hayırlı bır erkek evlat nasıp etsın sıze benımde bır oglum var ınsallah bır kızım olur🥰
Bahriye06 kbtmz yarın 15 haftalık oluyorum 29 mayısta 16 haftalık olucam çok merak ediyorum ama kararsızım
kbtmz Bahriye06 bir gidip baktırın doktor tahmin söyler detaylıyada az kalmış zaten ozmanda net öğrenmiş olursun 🥰
kbtmz Bahriye06 haftası baya ilerde olduğu için yanılıcağını düşünmüyorum bebek tam gösterdimi yanılma payı nerdeyse hiç olmaz inş
Lamia65 asyaninannesii Cümlemizden razı olsun canım. inşALLAH🤲 Salıklı olsun🤲 Salıkla gelsin🤲 Salıkla al kucagina🤲