Dzeyy asyaninannesii ben kıza benzettim sanki dogum tarihimi gün ay yıl ve son adet tarihini yazarsan bakiyim canım
98Umut asyaninannesii erkek gıbı erkeklerde gobeklı ve ense de az bısluk oluyor dıyorlar kızlarda karnı daha duz ve kafayla ense de bosluk pek olmuyormus foto nasıl paylasabılırım
Elifdoan asyaninannesii ay cinsiyetten pek anlamam da maşallah ne güzel elini emiyor tam da agzindayken çıkmış nasıl mucizevi 😍😍❣️❣️
Babies16 asyaninannesii cok normal cunku bu fotoda erkek dahi olsa gorunen bi pipi yok. Nubu pipi saniyor ehralde millet. Ama bu haftada bacak boyu cok kisa oldugu icin pipi oldugu zaman nerdeyse bacagin yarisi kadarda pipi cikiyor fotolarda
asyaninannesii sevenpolat çoğunluk erkek diyor el ve kafa boyutundan yine de Rabbim bilir bakalım 😁canım sağlıklı olsun da
asyaninannesii Babies16 su an 14 haftalık zaten doktorum da birşey demedi ama gelişimi çok güzel dedi 2 hafta sonra kesin bisey dicek bize de
inancin_annesi asyaninannesii benim doktor 12. Haftada soylemisti erkek diye :) kizlar genelde gec gosterirmis ama erkekler hemen belli olurmus
asyaninannesii Eferumeysa hizliresim yuklemeye giriyorsun goggleden fotonu cekiyosun onun link kopyala buraya yapıştır sonra paylaş cnm
asyaninannesii Babies16 Benim gittiğim 12 haftalıkti zaten o zaman söylemedi birde doktorla ilk zamanlar tartışmıştık 1 ay sonra çağırmıştı 2 haftamız kaldı 2 hafta sonra gidecez 16 haftalıkken çağırdı bizi de
asyaninannesii 98Umut yani ne demek istediniz anlamadım canım cinsiyet tahmin nasıl geçiyor içinizden😁 Google hızlı resim paylaş diyorsun resimi çekiyorsunuz link alıp yapıştırıp buraya bırakıyorsunuz linki
asyaninannesii Dzeyy Hayırlısı olsun canım eli ayağı düz olsun da 😁benimki gerçekten meraktan paylaştım fotoyu