Zehros Merhaba hanımlar öncelikle hayırlı ramazanlar size bir sorum olucak 5 haftalık hamileyim bir düşük yaptık 5 ay önce ve çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan doktarada korkudan gidemiyorum sizce gitmeli iyim yardımcı olurmusunuz
Happyprincess Zehros özele gidecekseniz rahat olun. Eldiven ve maskenizi takıp temastan yakinlasmadan kaçının yeter.
zeyzey95 Zehros tabiki gitmelisiniz belki doktor önlem amaçlı ilaç falan verir benim iki düşüğüm vardı önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi mesela
Tuselizya35 Zehros bende 5+4 daha gitmedim crs günü gidicem tam 6 haftalık olucaz keseyi görmediysen 6.haftayı bekle bende sende erken daha çünkü
songul_onur Zehros tabii ki gitmelisin eldiven maske tak git mutlaka.. Ben 35+4 oldum yarın kontrolüm var gideceğim inşallah
Cutebaby Canım olumsuz bir durum olmadığı sürece gitme bence. Benim de ilk gebelik düşüktü ikincide kanama olunca gitmek zorunda kalmıştım şimdi 34,hafta olduk doktor acil birşey olmazsa gelme dedi
Btl_89 Zehros bende aynı senin gibiydim bekledim 7 haftaya kadar gitmedim kalp atışını duydum rahatladım bekle biraz kuzum bende bir düşük yaşamıştım allah hayırlısını versin hakkında rabbim sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin