Ceylan35 ktnzehra49 yok kuzum ya günde bı kez adet sancısı gibi sancim oluyor yaklaşık yarım saat sürüyor sonra sanki yalan söylemisim gibi bı gelişme olmuyo😂
ktnzehra49 Ceylan35 ay artık bende o da yok hiç bişey yok kızımla kavga edicem doğduktan sonra bi hafta süt yok ona 😅😅
Kushaniminannesi8 ktnzehra49 ay 39+4 daha zamanı var biz 40+6 olduk daha bir kıpırtı yok ben ne yapayım bir de kız bebek erken gelir derler hani ya benim kızın geldiği yok 😂😂
ktnzehra49 Kushaniminannesi8 o çok yalanmış kız çocukları 9 ayı tamamlamaz derler ya bizimkiler kız değil ya da bizim kızlar çoookkkk nazlı 😅😅
Kushaniminannesi8 ktnzehra49 annem artık bana ben kız olduğundan şüphe ediyorum diyor Allah kısmet ederde insaAllah yarına sancim tutar benim doğum günümde doğmuş olur minik kuşum 🕊🌸💕
Yasprlr Bizde 39+4 olduk, bizde de tık yok. Tek benim kız gelmiyor sanıyordum bende. Kendi sancılarımla gelsin istiyorum inşallah hiçbirimiz suniye mecbur kalmayız 🙏
ktnzehra49 Yasprlr inşallahhh suni zor diyo bazıları bazılarıda kolay diyo bende kendi sancımla gitmek istiyorum
[silindi] ktnzehra49 vallahi nedendir bilmem benimki de kız bebek bir de kız bebek erken gelir diyorlar. Vajinal ağrım çok yürümemi çok engelliyor sırf o yüzden kızım bir an önce gelsin istiyorum 🙏🏻🙏🏻 Dua edelim birbirimize annişkolar hepimiz bir an önce bir avazda doğuralım 🥰🥰
ktnzehra49 [silindi] amin 🙏🏻 inşallahhh 🥰 kız bebek erkek bebekten daha geç geliyo galiba ya da bizim kızlar gelmek bilmiyo benimde biraz aprım var ama öyle zorlayacak tarzda değil çok hafif
AysennHED ktnzehra49 39+4 te sezaryen ile dogum yapacagım bende nasip olursa sizin 40 haftayı bulucak heralde hayırlısı olsun sag salim kucagınıza almak nasip olur inşallah 🤲😊
Muhammedim0125 ktnzehra49 erkek bebek mi sizin de ben 10 mayısı göze aldım 😂annem Karnın inmiş dedi de tık yok halen