bburcu ah ah hangi hastaneler deseydin keske 😂 ilk hamileligimi ogrendim kepez devlet hastanesi zeynep inciye gittim. Keseyi felan orda gorduk. Sonra virus olayi cikinca kepezde oturuyoruz kepez saglik merkezi var bu bolgede oturanlar yararlanabiliyiyor yari ozel yari devlet muayne ucreti 30 tl di ultrason cihazi cok iyi diye oraya gittim kalp atisi daha yokdu yolk kesesi gorundu felan virusden orasi da kapatti. 6 haftalik felanken kalp atisi ve artik duzenli bi doktorum olsun diye evime 10 dk yuruyerek memorial oraya gittim gulbin hocaya kalp atisi duyduk felan bu sefer ozellerde pandemi olunca dedim simdilik oraya gitmiyim. 9 haftalikken kanamam oldu birazcik pandemi olmasin diye kalktim vitaleye gittik nerdeyse 1 hafta 10 gunde bir ultrasona giriyorum🤦♀️ ilk gebeligim dusuk oldugu icin pinpirikliyim biraz 🤦♀️ neyse vitaleyede gittim mi orda ki de sema hoca ay ne kadar soguk ne kadar ilgisiz geldi dedim buna devam etmem ben pek ilgide goremeyince lara da melek buyukkinaci erol var onun ozel klinigi yeni acti ilk gebelikden doktorum biz kepezdeyiz lara uzak olur diye gitmek istememistim ama baktim ki olacak gibi degil melek hocayla devam ediyoruz iste ozel klinikde temiz pandemi degil ilgili testlerimi de orda yaptirdim oyle simdilik melek hocayla devam edicem. 11 haftalik gebeligim boyunca 5 doktor 3 hastane 1 saglik merkezi 1 tane de klinik gezmisim vay benim halime 😂 sen nerdesin nereye gidiyorsun uzn oldu biraz kusura bakma