NilgunAhmet melodia benimle aynı 🤭😀 bende kasım sonu bekliyorum. Uygulamalar 40 haftaya göre tarih veriyo, doktorda öyle
melodia NilgunAhmet benim sezaryen olacak o zaman kasım ortası olur sanırım ☺️ Aynı gün mü senin de :)? Cinsiyeti ne?
NilgunAhmet melodia evet benimde son adetim 26 şubat 😅 çok şaşırdım 😅 Kızım olacak Allah nasip ederse. Sizin ?
TubaHazal Kızlar bende aranıza yeni katıldım Kasım 29 doğum tarihi verildi 2. Bebeğim olacak insallah 5 yasında oğlum var bu kez kız bebek bekliyoruz bu ara kramplar dışında sıkıntım yok siz ne alemdesiniz??? Bu arada 26. Haftamdayım
NilgunAhmet TubaHazal çok şükür bende kramp vs gibi durumlar olmadı hiç. Olmaz inşallah.. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle ❤️😊
melodia TubaHazal Bende pek kramp yok ama geçen hafta iki kolum dayanılmayacak gibi ağrıdı komple. çok şükür şu an daha iyiyim. Kramp olması da normal diyorlar 25 hafta bitti benim de.
Seroli Kızlar benim de 26 haftalık. 27 Kasım görünüyor doğum tarihi. Siz sezaryen için konuştunuz mu yoksa daha erken mi? Ben de sezaryen istiyorum da
NilgunAhmet Seroli ben henüz doğumla ilgili bir şey konuşmadım. Erken olduğunu düşünüyorum. Zaten doktorumda çok ilgili vaktinde konuşuruz diye düşünüyorum
Oozzee 27+1 oldum bugün, 2. gebeliğim. Ayaklarda büyüme-şişme yavaş yavaş başladı, ilk gebeliğimde de çok şişmiştim🤦🏻♀️ İlk doğumum sezaryen olduğu için gene sezaryen olacak doğumum.
Oozzee Sasn ilkiyle şimdiki doğumum arasında 22 ay olacak. İlki 31 Aralık 2018 doğumlu, şimdiki gebeliğime doktorum 10-20 Kasım arası doğum olur demişti.