Bir_zerre Esra0607 Görürsünüz insallah:) Uyuyor olursa net gorunmezse doktorunuzdan rica edersiniz biraz yürüyüp geleyim tekrsr bakalım diye :) Sonuçta sürekli detaylı ultrasona girmiyoruz😇
Bellatrix-lestrange Merhaba herkese 20+6 kasım sonu doğum görünüyor 😍 3 kilo aldım kilolu hamile kaldığım için çok dikkatli davranıyorum inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci. Henüz hiç alışveriş yapmadım 😊
Damlaayz04 Bende 21+5im Kasım annesiyim insAllah yeni katılıyorum gruba bende ayrintiliya girdim ama sadece 8dk sürdü devlette oldum normalmi bu kadar kısa sürmesi bana resim bile vermedi
Bir_zerre Damlaayz04 Çok kısa değil mi normal ultrason bile o kadar sürüyor. Gerçi bebeğin pozisyon uygunsa kısa sürdüğünü söylemişti benim gittiğim doktorda.
Damlaayz04 Bir_zerre dimi bencede çok kısa zaten elini yüzünü fotoğrafını falan hiç göstermedi bende sinir oldum ama çok şükür bişey çıkmadı diye seviniyorum🤷
Bir_zerre Damlaayz04 Neyse çok şükür bir şey çıkmamış ya o daha önemli ama en azından bir fotoğraf verseydi keşke :(
OzgeMutlu 21+2 yiz bizde prensesimiz olucak ismine daha karar veremesekte 🤦🏼♀️ kasım sonu görünüyor şimdilik doğum ama kızım ne zaman isterse ozaman gelsin sağlıklı bir şekilde 🥰
Meflug Bugün 22+4olduk çok şükür ama akşamdan beri geçmeyen bir sancım var gaz sancısı gibi 🤔daha önce 25 haftalık erken doğum yaptım. 22 gün önce de acil serklaj oldum. Korkuyorum yine aynı şey olacak diye sizde de sancı oluyor mu arada?🤔
izmirlih35 Meflug merhaba. Bende 20. Haftadayım serklajlıyım. Durumunuz nasıl. Benim sancım yada gaz sancım olmuyor magnezyum kullanmaya başladığımdan beri ve günde bir yada iki maden suyu içiyorum. Ama benimde akıntım çok ve kasıklarımda aşırı Ağrı var özellikle 3 gündür
crnvgn Meflug benimde yaklaşık 10 gündür çok şiddetli sancılarım :( 23+2 olduk bizde. Kasıklarımda var ağrı özellikle sol kasığımda. Mesela otururken hiç bir sıkıntı yok ama kalkınca çok ağrım var. Sanki dikiş varmış gibi. Perşembe dr gittim kan ve idrar tahlili istedi. Bugün göstercez bakalım sonuçları
Meflug izmirlih35 valla ben devamlı yatıyorum WC için bile kalkmam yasak. 2 gündür süren sancı dışında iyiyim. Bir sürü ilaç içiyorum ben.magnezyum kalsiyum demir vitamin progestan biokadin prulotan gibi 🧐 ama yine de gaz sancısı gibi sancım var. Ya üşüyorum gaz yapıyor yada başka bişey yarın Dr ile görüşeceğim bakalım acil aradan alırsa beni anlayacağım sıkıntı var mı yok mu
Damlaayz04 Peki arkadaşlar ilişki sonrası lekelenme sorunu yaşayan oluyor mu bende hep pembe lekelenme oluyor