buseyusuf27 Masal_Ayaz 12+6 olduk dün doktordaydık heryerıne baktı doktora ayrıntılı cok sukur bebegımız ıyı kilosu ıyı tontık olcak snrm maşallh dıyım 😊 vee prenses gelıyor 22 kasın doğum 🙋🏼♀️ hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almak nasıp olsun
Ezgim Happy-20 ikili teste gittigimde bu zamanda kesin bisey soylemek yalnis olur dedi sadece tahminde bulunabilirim dedi kiza benziyor dedi ama ustune basa basa sadece tahmin dedi hayirlisi bakalım
Melegimbenimle 11+2de gttim ikili icin boyu ufak dedi haftaya tekrar gel dedi doktor ama gitmeyi düşünmüyorum sadece cinsiyeti ogrenmek icin biraz bekliyim diyorum 14 haftada net blli olur mu cinsiyeti
buseyusuf27 Melegimbenimle ama doktor bırseyın ters gıttıgını görüp yada gel dedıyse bence gtmelısın ıhmal etme bebegın saglıgı soz konusu çünkü öyle olsa ıkılı ye gerek yok derdı
buseyusuf27 Melegimbenimle birde cinsiyeti için zaten 11.ci hafta cok erken biz 13.haftada öğrendik oda doktor ense kalınlıgı vs heryerıne bakarken detaylı baktı heryerıne öyle soyledı cınsıyetını sabır azcık 😊 güzel anne bende hep mrk ettm ama o haftalar cınsıyetı yanı yenı olusmaya baslıyor kromozom sayılarına gore oyuzden bısey dıyemıyo doktorlar
Hilaltekin67 Bayanlar merhabaa Bizde 14+4 uz burun tikanikligi ve nefes problemi yasayan var mi aranizda bende cok sık oluyor uyutmuyor resmen
Bir_zerre Hilaltekin67 Bende sabaha kadar uyuyamıyorum tıkanıkliktan ama hamilelik alerjisi dedi doktor. Bazı gebeliklerde uzun süre bazılarında 3 aydan sonra hafifleme oluyormuş
Emine_66 Bende 13+2 hamileyim burun akıntısı sürekli baş ağrısı burun kanaması yaşayan var mı normal mi acaba haftaya cuma kontrolüm var doktorumla konuşacam
Bir_zerre Emine_66 Tıkanıklık evet çok fazla oluyor bende de. Kanama da normal belirtiler arasında diye biliyorum. Zor nefes alma fazlasıyla var 4 rekat namaz kılana kadar nefes nefese kalıyorum:)
Bir_zerre 17 Şubat benim de son regl tarihim. Tahmini doğum 23 Kasım görünüyor:) 12 haftayı tam doldurdugunda gittik cinsiyeti göremedi doktor fakat inanılmaz hareketli bir bebekti sen yandın dedi bir saniye durmuyor yerinde:) Kalp atışını zor dinledik:) Siz nasılsıniz nasıl gidiyor hamilelik?
buseyusuf27 crnvgn cok sukur ıyıyız 19 olduk bgun haftaya persmbe asımız var detaylı ultrasona grdık salı gunu cok sukur hersey yolunda kızımız suaralar uykucu olmus durumda 😁 sureklı bıkını bölgesınde uyuyor bazen sağda toplanıyor bazen solda 🙈 ozman cok acıtıyor essek kız doğaun dye beklıyoruz sabırla sizler nasılsınz ?
Fulyag crnvgn Ağırlaştık bu sıcaklarda 😁 Tetanoz aşımı tahlillerimi geçen hafta yaptırdım haftaya da ayrıntılı utrasona gireceğim cinsiyetimiz kız 2. Kızım geliyor 😊
Adaa41 crnvgn çok şükür 18+6yız. Cinsiyetimizi daha yeni öğrendik kızım olacak inşallahh 😊 4lü test yaptırdık her şey yolunda çok şükür. Ama detaylı için bişey demedi doktor. Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor 🙄
crnvgn buseyusuf27 nerde girdiniz detaylıya? Ve fiyatlar nasıldı biraz anlatır mısınız? Benim için çok merak konusu şu sıra. Ha bire detaylı ultrasonu araştırıyorum..
Bir_zerre Adaa41 20 ile 23 arasi yapılıyormus sanırım. Benim 3 lu taramadan sonra söyledi 20. Haftayı doldurunca gel diye
buseyusuf27 Adaa41 detaylı 20cı haftadan sonra yapılıyor canım daha ıyı gorebılmek ıcın bebegın organlarını bıze 18de yaptı doktorumuz ben zayıfım dıye cok sukur hersy yolunda sızınde ınsallah hersy normaldır 🤲🏻🤗