yasebaris Kızlar 19+2 günlük gebeyim. Bebeğim çok hareketli maşallah ama genelde hep sağ tarafta tekmeliyor. Doktor kız olduğunu söyledi birde sizin fikirlerinizi almak istiyorum sağ sol veya karnın şeklinden gerçekten cinsiyet gerçekliği var mı
Cerenn06 yasebaris Kız sağda olur derler bende duymuştum benim ki sabit bir yerde durmuyor sağ da hissediyorum bakıyorum sola kadar uzanmış bir sertlik var 🤣 Ama Benim ki erkek sadece karnım şişmeye başladı diğer yerlerim şuan için aynı 😊 kız da popo büyürmüş birde öyle diyorlar 🤭
yasebaris Cerenn06 belim çok incedir dün eşim belimin hiç kalınlaşmadigini söyledi baktığımda evet kalça kismi genişlemiş 😂 bende sürekli farklı farklı yerlerde hissediyorum yerinde durmuyor kasıklarımda da hissediyorum ama normal bir şekilde tekme atacağı zaman hep sağ da duruyor orayı çok seviyor galiba bizim kız 🐣
Cerenn06 yasebaris o zaman kız olma ihtimali yüksek doktor da kız demiş zaten detaylı da iyice kesinleşir 😊
yasebaris Cerenn06 evet gösterdi bizede zaten erkek olma ihtimali yok hiç dedi çünkü hiç çıkıntılık yoktu bu zamana kadar organları oluşmuş oluyor çünkü sağlıklı olsun da önemli de değil pek
ktnzehra49 yasebaris hiç sanmıyorum bana senin sağda erkek dediler hep halada diyolar hiç umrumda değil kızım olacak Allah nasip ederse bi kaç güne kadar 39+4 🥰
Cerenn06 SerdaRaysel Canım zaten bende illa sağ da kız demedim ki öyle söylüyorlar dedim doğruluk payı var demedim tamamen tesadüf zaten iki abim ve bende hep sağ taraftaymışız belli olmuyor sonuçta benim ki ne tarafta henüz onu bile anlamıyorum sürekli yer değiştiriyor 😊
Nslhnakn yasebaris benimde çoğunlukla sağdadır sol tarafa nadir geçiyor cinsiyetimiz kız 👧🏼🌸 arkadaşımınkide sol tarafta onunda kız 👧🏼🌸🥰