Nurce Molfix külot bez kullanıyorum fakat ne zaman altını değiştirsem poposunu ıslak şekilde görüyorum..bu yüzden memnun değilim değiştireceğim ,acaba önerebileceğiniz marka var mı anneler 🤗
ozgeya Nurce Prima premium care kullanıyoruz 19 aydır.hiç poposunu ıslak görmedim şimdiye kadar.üstelik gece hiç değiştirmiyorum,baya şişmiş olmasına rağmen ıslak kalmıyor.
Nurce ozgeya canım ben de sadece geceleri kullanıyorum premium care ..gerçekten çok başarılı fakat mühendisinoğlu nun araştırmalarında prizma sağlıklı değil diyor o yüzden gündüz de kullanmayayım dedim
ozgeya Nurce Sağlıklı değil diyorlar ama kanıtlanmış bir şey yok ortaya atılanlarda.Benim bir yakınım prima’nın üretim fabrikasında mühendis.O bile alıp kendi çocuğuna prima kullanıyor ki her bir şeyini görüyor.O yüzden ben de kullanmakta bir sakınca görmedim.Memnun da kaldım.
Zeyneb51 Nurce canım ben 14 aylık olana kadar hep slpey kulandım kızımda çokta memun aldım şimdi oğluma hamileyim ondada alacam
Yesilim Nurce canbebe yeni başladıö kullanmaya ama baya memnunum hem cok ince hemde dagıtıyor şişmesi genel oluyor ve rahatsızlık vermiyor