MinnakLiva Seray123 Ay o ne ya en son 1940ta dedemin babasının ismini koymuşlar hala var mı öyleleri 😁
Seray123 MinnakLiva yani eski isimler de güzel neden böyle tepki verdiniz ben beğendim koymak istedim direk bozmaya hazırsınız
Fts2020 Seray123 eski bir isim degl ki bu siz bakmayın kimseye gayet güzel bir isim siz begendiyseniz gerisini bosverin
MinnakLiva Seray123 babanızın ismini mi koydunuz anlamadım eşinizin mi, arda turandan gördüm demediniz mi
1tinybean Seray123 Aslan güzel bir isim değil bence, sonuç itibariyle bir hayvan ismi yani bilmiyorum bana çok eğreti geliyor..
Seray123 MinnakLiva arda turan oğluna asil Aslan ismini koyacakmıs bende Aslan ismini çok seviyordum asili de beğendim aynısını koyucam hoşuma gitti durum bu 🙈
MinnakLiva Seray123 evet ben ona bişey demedim ki çok beğendim asil aslanı, siz eşinin ismi koyma modası oldu diyince bende öyle insanlar kaldı mı ya dedim size bişey demedim ki 😁
Gonci Seray123 bende sadece Asil ismini koyuyorum oğluma inşallah o yuzden çok güzel isim adlarıyla yaşasınlar😍😍
Aylaninannesi Seray123 Çocuk ismiyle yaşar Derler ismi de Burcu da aslan olacaksa ahaha anne babasını yöneten bir çocuk canlandı gözümde 🤣
Aylaninannesi Seray123 isim çok güzel canısı ben burc özelliklerine inanıyorum o yüzden bir tırstım 🤣 hayırlı evlat olsun İnşaAllah 🌺
Seray123 Aylaninannesi ay hayırlısı olsun diyelim canım 💖 hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler versinn rabbim
ilkbahar Seray123 burak özçivitin oğlunun ismini koyan da çok 🤦♀️ bi de hercai de var ya o adam başrolde o adamın ismini 😵 siz beğendiyseniz neden olmasın koyabilirsiniz ☺️ aslan burcu için de sabırlar diliyorum 🤪🤭😃 sağlıkla doğsun inşallah