sehrikarabulut hulya_1919 ben ilk gebelimde preeklampsi geçirdim çok şükür evladım yanımda şimdi ikinciye hamileyim doktor hemen coraspine başlattı 6 haftadr kullanıyorm
Kbrahrl hulya_1919 evet gebe kalmadan önce kullandım bende gebe kalmam da yardımı olabileceğini söylemişti doktorum
hulya_1919 sehrikarabulut benimde 20 haftalık bi kaybım var 1 adet geçirdim korunmayı bıraktım hamile kalmama faydası olurmu diye düşündüm kullansammı diye
Tuqceee33 hulya_1919 ben kürtaj oldum. Test yaptırdım kan pıhtılaşması varmış. 1 aydır coraspin kullanıyorum gebelik olursa iğne kullanacağım.
hulya_1919 Tuqceee33 kaç ay korundun günde kaç defa alıyorsun eczaneye gitsem verirler heralde reçetesiz değilmi
Emsl_kn hulya_1919 hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kullanmaya başladım. Ondan öncesinde doktorum sadece folik asit kullanmamı istedi.
melekanesi hulya_1919 Canım örnek olacaksa eğer benim testimin sonucu. https://hizliresim.com/Nb2ci5] Kanım pıhtılaşmaya meyilliymiş. Kadın doğum doktorum coraspirine başlattı. Günde birtane. Şuan hamile değilim ama hep kullanacakmışım. Herkesin kan sonucuna göre ilaç veriliyor. Arkadaşım mesela iğne kullanıyor.
hulya_1919 melekanesi anladım canim benim sonucum cıkmadı bekliyorum korunmayı bıraktım 1 adet geçirdiğim için 22 haftalık bi kaybım vardı rahmin toparlanmış bi sorun yok dedi doktor acaba sonucum çıkana kadar hamile kalırsam bişey kullansammı diye düşünmüştüm
Milena20 hulya_1919 ben bikaç ay önce 7+3te kaybettim bebeği kalp durması yüzünden şimdi yeni bi gebelik durumum var acaba kan pıhtılaşması mı mevcut ilk düşük olduğu için araştırmadılar tabi alabileceğim bi önlem ya da herhangi bir belirtisi var mı kızlar
hulya_1919 Milena20 özelde yapıyorlar bu testi düşükten sonra yaptırabilirdin aslında kac ay korunduktan sonra hamile kaldın folik asit al mutlaka bende sonuçlarımı bekliyorum ona göre yol alıcam
Milena20 hulya_1919 2 ay sonra hamile kaldım henüz doktora gitmedim evde yaptığım teste göre adetimde gecikti üç gün ordan tahminle kafamda deli sorular bide geçen sefer doktor diofol vermişti ona düşükten sonra da diofole devam ettim