Didialp Kızlar selam..29 haftalığım yaklaşık 2 3 haftadır her sabah kahvaltıdan sonra kalbim ağzımda atıyor resmen..yaklaşık yarım saat sonra duruyor..ama gün içinde hiç olmuyor.bu hafta içi doktoruma sorucam gittiğimde ama böyle olan var mı merak ediyorum
Snmdnz Didialp benmde oluyir canm sanirim vucur gece botu beslenmiyo birden yiyincede baainc yukseliyor tansiyon felan olcuyorum nabzim 100lerde cikiyor canm dinlenince geciyor
SedaSevval10 Didialp kahvaltıda çay içtiğimiz için olabiliyor çay kansızlık yapıyor oda çarpıntı.çay yerine portakal suyu için
pumpkin Bende de çok olurdu kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu gün içinde birçok defa sonra kendiliğinden geçti
Didialp SedaSevval10 eşim niyetli olduğu için çayda demlemiyorum hep süt içiyorum ona rağmen oluyor:(
E_A_ Didialp kansızlık olabilir canım. Bende de oluyordu doktor test istemişti kan testi sizde söyleyin yaptırsın doktorunuz. Yoksa da kardiyoloji ye yönlendirecektir.
Didialp E_A_ çok sağolun..bu hafta içi vericektim zaten gitmeden kan testi çok dikkat etsekte oluyor demekki