Kızlar benim Allah nasip ederse 2. Hamileliğim 31 haftalık hamileyim doğum yapalı da 2 sene 4 ay oldu şimdi zihnimi zorlayınca aklıma gelenleri anlatmak istedim belki yardım ci olur 😊
🧿doğum yaklaşınca büyüklerimiz dediği bişey vardı yere oturun bacaklarınızı uzatın bebek şallar gibi dimdik oturun bacağınızı üst üste atamiyorsaniz en geç 10 güne doğum olur derdiler gercekden son 5 gün kala asla atamadım beton tasiyormusum gibi oluyordu vardır bir bildikleri😊
🧿Doğum olacağının bir gün öncesi aşırı enerjiktim düşünün ki basketbol dahi oynadım akşam dans ettim zaten yıl başı aksamiydi gece 2 Dr sancılarım başlamıştı 😊
🧿Benim nişanın çatı muayanesinde gelmisti çatı muaynesi 38 de oldum 1 hafta sonra doğumum olmuştu.
🧿Sancıları mümkün olduğunca evde. Çektim ve sıcak duş aldım hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardı hatta hastanedede 2 kere sıcak suya girmiştim . Hastaneye 7 de giriş yaptık 12 de doğum gerçekleşmişti 7 ye kadarda şiddetli sancı çekmedim 😊
İnsan heyecanlanıyor doğum yaklaştıkça inşallah doğumlarıniz kolay olur bende şuan 31 haftalık hamileyim inşallah kolay dogumlarimiz olur
😊♥️