AtaMommy Deletesmom095 canım sızıntı şeklinde sütün gelmeye başladı mı benim bi 10 hafta önce gelmeye başlamıştı o zamandan beri süt gelip kuruyor beyaz sarı karışımı bişey gibi o dur belki
ozlemoz13 Deletesmom095 bende de çok uzun zamandır oluyor canım, bir dahaki sefere elleme çünkü uyarılmaya sebep olup normal doğumu titkleyebiliyormuş. Zaten onlar bir süre sonra kendileri kupkuru olup dökülüyor sonra yeniden oluyor.
Naz1988 Deletesmom095 Bendede oldu kabuklanma kurudu dokuldu bende meraktan sıkınca sıvı geldı hemen bıraktım şimdi tekrar kabuklanıyo
Deletesmom095 AtaMommy daha hiç rastlamadım canım kabuk kabuk olmus şimdi elleyincede dökülmeye başladı ama dediğin gibi sarımsı kabuklar
Faray Deletesmom095 döküntü gibi bende de var ama kabuk bağlamış değil, nemlendir bakalım, yeni mi başladı.
Cocuklarim Deletesmom095 kabuk derken derisi mi soyuluyor bende pislik gibi olmuş uçları midemi bulandıriyor artık doğumdan birgün önce tek tek temizliycem
Cocuklarim Deletesmom095 ya bendeki öyle değil canım bildiğin pislik gibi ama süt sikarsam erkenden dogururum 😂
mavera Deletesmom095 benim de öyleydi lansinoh kullanmaya başladım 35.haftamda her gün hindistan cevizi yağı sürdüm göğüs pedi yle kapattım kabukların dökülmeye başladığını gördüm şu an 3 9.haftam dayım çok az kaldı