sehuuss1_ melekanesi canim zaten en basta böyle silik oluyor sonra koyulasiyor sen bana guven ben de adetim 2 gun gecince yapmıştım boyle silikti 2 gun sonra tekrar yaptim kopkoyudu
melekanesi Deletedmom191 bende anlamadım canım. Galiba adet olacağım. Hafif kasık ağrım ve kahverengi akıntım başladı.
melekanesi Gizemnaz_ mlsmrtgl aselmehtap Svcnvebebegi Tugce1803 Portredekitirtil ayseguloks mmylmz asyaninannesii Mine8191 hhb53 Gulsumhayal Wonderanne Aliay Selmapiskin sehrikarabulut Cigdemveminik BegumIscanTunc Deletedmom191 Farzona Sevdiss_17 Deletedmom316 Melekayvali Kizlar akşam kahverengi akıntım başladı. Az önce de kana döndü. Yani adetim başladı. Anlamadığım neden 5 gün ovulasyon testinde koyu çiziği çıktı 😔 Hayırlısı olsun. Umutlar Mayıs ayına kaldı. Sizlerede teşekkür ederim kızlar. 🌼💜 Rabbim hepimize anne olmaya nasip etsin inşallah 🤲🏻
Deletedmom191 melekanesi bekle bakalım inşallah olmazsın bende keseyi gördük bugün iğneleri aldım birde progestan verdi bu sefer ilerler inşallah 🤲🥰
BegumIscanTunc melekanesi hamilesin silik çizgiyi gördüm ☺️Hayırlı uğurlu olsun hemen kan testi yap canım rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Melekayvali Test cikmis sonucta benimde kahverengi geldi once sonra kanamam oldu . Kimyasal gebelik geçirdim adet sanmistim
Deletedmom316 melekanesi canim Oncelikle tebrik ederim Rabbim hayirli etsin ❤. Birde ricq etsem bana bu ay yaptigim butun ovulasyon testlerini 1 tek resimde cekip atarmisin ? 😊❤
Sevdiss_17 melekanesi kuzum belki oburunu sabahtan yaptin daha cok yeni bi gebelik oldgu icin koyulasmamis olabilir ama 2. Testtede var cizgi
Aliay melekanesi canim uzulme bundan 3 ay once benimde oyle oldu doktorum aslinda o sira hamile oldugumu ama tutunamayip adetle sökuldugunu soyledi
Tugce1803 melekanesi Çok üzüldüm🥺İlk kez predictor erken gebelik testinin yanıldığını gördüm. Hayırlısı olsun inşallah🤲🏻
Deletedmom191 melekanesi birde testinde gebelik 2.çizgi bariz gözüküyordu bu işten bisey anlamadım inşallah bundan sonra herşey güzel olur kuzum 🤲❣