Deletedmom264 Ysmcn 11.haftada erkek dedi 20.haftadayım erkek doktorun tecrübesi ultrason kalitesi iyiyse yanılma olmuyor cinsiyet değişmez doktor yanılır.
htc-92 Benim doktorum daha 11 ya da 12. Haftada kalp atışını dinlemeye gittiğimizde cinsiyet tahmini yaptı kalp hızına göre erkek dedi. 31. Haftadayız erkek.. doktor tecrübesi çok önemli.
Ysmcn htc-92 bu kalp atışı olayına bende inandım galiba kızımın usg kağıtlarına baktım ilk haftalardan beri 160lardaymış buda erkek dedi baştan beri 120lerde
nilgun_41 Ysmcn benim doktorumda çok tecrübeliydi 11 haftalıkken erkeğe benzetiyorum ama kesin değil demişti dediği gibi cıktı cevremde herkes diyordu o doktor anlıyor diye yani kimi doktor anlıyor belli olmaz
Pamuuk Ysmcn en garantisi 17 ve sonrası 12.hafta erkek dedi 17. Haftamda kesin kız dedi halada kız öbür ayda dogum inşallah🥰
1989-- Ysmcn hele hele kiz icin acayip erken erkek bebek yine belli oluyor ama kiz icin 15. Haftaya kadar net birsey soyleyemiyorlar
htc-92 Ysmcn evet bazı doktorlar biliyor kalp hızından bir de bebeğin kemik yapısından görüyorlar. Benim doktor görmüştü mesela
Btl_89 Ysmcn ben 11+4 ye gittim bişey demedi neden ama yaaa ben çok merak ediyorum. Sağlıklı olsun önemli değil gerisi ama yani merakta etmiyo değilim
35ebrar35 selin4141 ayy canm direk kizmi dedi banadz bugun kiza benzettim ben ama belli degil tam dedi 12 haftalik tam bugun
selin4141 35ebrar35 canım %80 kız dedi yanılttı bizi bir de bilinçli işinde iyi olan bir doktordu yani 16-17. Haftaya kadar bekle hatta detaylıda gör kesin ona göre eşya al 🙈
35ebrar35 Aaa bende oyuzden biseh almadim saha erken die ama kizimada yuzde 80 kiz demisti ciktida buna yuzde vermedi benzettim ama kesin degil dedi kan rahlili yapti ondansonea belli olucak dedi kandd nasil cikiyo anlamadim ama hala
Aygok68 Ysmcn benim de o haftada tarama da erkek olduğunu söyledi doguracam hala erkek ama arkadaşıma da aynı doktor erkek gibi demiş onun kızı oldu o haftada cinsiyet çok benziyor yanılma payı yüksek