Mucizelerim2020 Kizlar ferrum (demir ) , magosist (magnezyum ) regenesis (balik yagi ) kullanıyorum . bu ilaçları kullanip memnun kalan var mi balik et yiyemiyorum karşılar mi onun yerini bu ilaç
Arapgelin Mucizelerim2020 doktor bana regenesis verdiğinde çok iyi olduğunu söyledi bebeğe yarıyor mu bilmiyorum ama bende aşırı bulantı yaptı onu içtiğim zaman ertesi gün ölü gibiyim ağzımın içi zehir gibi oluyo o yüzden bıraktım tabi her bünyede aynı etki olur mu bilmiyorum ☺️
busracan91 Mucizelerim2020 bende regenesis kullanıyorum ve çok tavsiye edilen bir multivitamin. Yanında demir ilacı magnezyum d vitaminini ayrı alıyorum
Yrnkrm Mucizelerim2020 magosit bende inanılmaz ishal yaptı regenesiste bi problem yaşamadım ama içtikten sonra ağızda ve afedersin ağızdan gaz çıkınca iğrenç bi tat geliyor ağzına
SevilayBayram Regenesisi bnde kullanıyorm da faydası vardır inş bilemiyorum. Demir ilacı da ferrum 1 kutu içmiştim snra sağlık ocağındakiler başka yazdı ama demirim hala düşük çıkıyo
Annee23 Regenesis cok iyi bir vitamin içinde herşey var.Demir ilacı Ve D vitamini Almak lazım.Çünkü regenesis içinde D vitamini Yok sadece
Mucizelerim2020 Svdsr peki bebege kilo kaldırıyor mu yada bebege faydası direk var mi , yoksa. Bu hap sadece anneye mi yariyor canim
NurDemir @Mucizelerim2020 ilk gebeliğimde kullandım memnundum bebeğim de şükür son derece sağlıklı ve tontiş doğdu 😍
Gamzegrgl Bende 13.haftadan 24.haftaya kadar kullandım iştah açıyor bayağı kilo almıştım onu kulanırken 🤭
Gamzegrgl Mucizelerim2020 Bebeği de anneyi de besleyen bir takviye olarak duydum canım inşAllah diyelim 😐