Merhaba arkadaşlar çok şükür bende evladımı kucağıma aldım 🤲 ve doğum hikayemi yazmak banada nasip oldu , nerden başlasam bilemiyorum en başından beri birazcık sıkıntılı bir hamilelik yaşadım hamile olduğumu öğrendikten sonra 4.ayıma kadar kanamalarım oldu rahmimde perde olduğunu yada çift rahim olabileceğini öğrendim bu yüzden ya düşük ile yada erken doğum ile sonuçlanabileceğini söyledi doktorlar çok korktuk başından beri çok endişe ile geçti bu süreç hem özel doktor takibindeydim hemde riskli gebeliğe yönlendirdiler beni devlet hastanesinde neyse uzatmıyorum çok şükür kanamaları atlattım tabi o süreçte yattım ben sürekli ⅘ ay boyunca riskli olduğu için çok şükür planlı bir sezeryan doğumu için gün aldık doktorumuzdan Allahıma çok şükür herşey iyi gitti mide bulantılarım çok oldu hamileliğin başında 38+2 de bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun gelelim hastane konusuna 😊 saatimizde giriş yaptık hastaneye tabikide korkudan ve heyecandan ellerim titiriyordu ama belli etmek istemedim kimseye zaten virüsten dolayı sadece annemi yanıma aldılar eşimi bile zorla aldılar odaya sezeryana girdikten sonra yanında duramazsınız dediler eşime çok kötü oldum çünkü onun yanımda durmasını çok istiyordum bir boşluk hissettim yani Allahtan ½ saat durabildi yanımda odaya çıktık damar yolum açıldı hemşire geldi kıyafetimi giydirdi kan aldılar tahlil için ve en fazla yarım saat sonra hasta bakıcı geldi beni almaya ve kalbim ağzımda atıyordu asansöre annemi ve eşimi almadılar tek başımaydım neredeyse bayılacaktım ameliyathaneye girdik ve masaya otur dedi anestezi uzmanı dedim çok korkuyorum ben biliyorum merak etme herkes bunu yaşıyor dedi birazcık sakinleştirici verdi bana başın dönecek şimdi dedi ve döndü gerçekten o arada belimden iğnemi yaptı ve asla acımadı saniyesinde ayaklarıma uyuşma geldi ve doktorum geldi beş dakika içinde kızımın sesini duydum ve çok şaşırdım nasıl bu kadar çabuk oldu diye ama hala çok heyecanlı ve korkuyordum bebeği karnımdan alırken doktor biraz sarsıldım çekiştirmeleri hissettim ama korkulacak birşey değil midem bulandı ve hissediyorum çekişmeleri dedim dedi acı yok ama korkma dedi doktorum ve bebeğimle koklaştıktan sonra dikişlerime başladı doktor ve gene heyecanlanmıştım diğer kalan sakinleştiricinin yarısını verdi anestezici biraz daha hızlı geçti o yüzden dikiş süreci bu şekilde bitti çok şükür ben çok ama çok fazla korkuyordum sezeryandan ama emin olun kimseyi korkutmak istemem ama sezeryan sonrası daha acılı 😔 ağrı evet yaşıyorsunuz ama oda değil benim şuanda çok yanmam var dikiş yerimde yoksa başka hiç bir sorunum yok ilk gün ve 2. Günüm ağrım oldu ama hemşireler hemen ağrı kesici yaptılar ama bu dikiş yarasının yanması beni mahvediyor ve sezeryandan çıktıktan sonra hemşire 3 kere geldi karnıma bastırdı pis kanın akması için dedi işte orada biraz cankmdan can gitti ama korkmayın herkesin acı eşiği farklı ben biraz nazlıyım ama korkanlar için söylüyorum kesinlikle sezeryandan korkmayın üstelik bunu ben söylüyorum 😊 kusura bakmayın çok uzun oldu yardımcı olabileceğim birşey varsa olabilirim 😊