Tazeanne- Haftasa bebeginin hareklerini hissetmeyen varmi. Normalde 17. Haftadan beri hissediyordum ama bu hafta hik yok kac gundur icim cok huzursuz oldu.
sehergunduz Tazeanne- bende 17 De hissetmeye başladım 23 oldum hiç hissetmiyorum bu aralar normal mi dir bilmiyorum
Dzeyy Tazeanne- içini ferah tut canım brnde 16. Haftada hissettim ilk daha sonra bazen 3 gün falan hiç hissrtmediğim oldu 25. Haftalara kadsr hareketleri düzenli olmuyo şuan 21. Haftadayız biraz daha düzenli 25. Haftaya daha düzene oturur inşallah 😊
Dzeyy Tazeanne- bi arkadaşım var 24. Haftasında ilk hareketini hissetmişti normal yani her zaman hissedememen ama için rahat ediceksr doktorunada danış
Merve_seda Tazeanne- sessiz bir odaya geçin dinleyin hareketlerini . Benim 15? Te hareket etmeye başladı hala da ediyor. Kazım küçük zayıf ama hareketleri normal . Bazı bebeklerle zaten biraz ağır oluyor
Tazeanne- Arastirdigim kadariyla gunun %90 inini uyuyormus dogrumu bilmiyorum ama bugun bikac kere hareket etti hissettigim bagirsak hareketi degilse tabi 🙄
Tazeanne- hfg dogrudur kuzum kimisi gec hissediyor sanirim herkesin farkli. Hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah