Kizlar bir kaç gün önce doğum hikayemi anlatmıştım şimdi pahalı bir özel hastanede yapılan terbiyesizlikleri anlatacağım ben 37+2 de dogum yaptım yani biraz erken bir doğum oldu ama bebgimin solunum sıkıntısı dahil hibir sorunu yoktu gayet sağlıklı bir bebekti ve 3 kiloydu doğuma girmden önce zaten sitresli ve korkuluydum bunun üzerine annem ve kayın validemle odamda beni ameliyata almalarını beklerken bir hemşire beni ameliyata götürmeye geldi ve ben ona normal olarak ben smeliyattan çıktıktan sonra bebeğimi ailem gorsun dedim . Hemşire de bana dönüp senin ailen bebeğini goremez çünkü senin bebgin yoğun bakıma giricek dedi bebeğimin hiçbir sorunu yok daha doğum bile yapmamisim doktor bile bebeğimi görmemiş okadar sinirlendim ki doğum yapicak birisine bu söylenir mi bu şekilde ve söyleyiş tarzı okadar cirkindi ki ben o sinirle bağırmaya başladım sen benim bebgimin doğmadan yoğun bakıma gireceğini nerden biliyorsun sen kimsin de benimle bebeğim hakkında böyle konuşuyorsun dedim o da gayet rahat bir biçim de canım senin bebeğin 35 haftaki değil mi tabiki de yoğun bakıma giricek dedi o zaman daha çok çıldırdım daha hastayı takip etmeyi bilmiyorlar ben 37+2 yim yani 38 haftanın içindeyimdedim ve o anda da istemsiz bir biçimde ağlamaya başladım tabiki de sonrra salak hemsirrenin dediği şey ozurdilerim ben 35 hafta sanıyordum kusura bakmayın bilmem ne doğuma şimdi giricek bir insana bebeğime birşey olacakmi diye kendini yiyen bir insana yaptıkları şey harika yani neyse sonra o sinirle o sitresle doğuma girdim dogumum çok iyi geçti bı sorun yoktu bebgimin poposuna vurmadan ağladı bebeğimi bana gösterdiler sonra yukarı çıktım ve bebeğim nerede dedim yoğun bakımda dediler ve ben o gün bilgi alacak doktor bile bulamadım ertesi gün de aynı şekil artık sinir krizi geçirecektim ki doktor beyi yine bulamayınca hemşire dediki bebek dogdugunda çok hızlı nefes alıp veriyor du o yüzden yoğun bakıma aldık bir sorunu var mı diyorum yok diyor niye tutuyorsunuz diyorum gozlemlioruz diyor içim rahat etmiyor ama yine de birakip eve dönmek zorunda kalıyorum ondan sonra ki 4 gün boyunca da sürekli bir doktor muhattap aradık bilgi almak için ama yok en son 8 gün kendi istefimle çıkarttım bebeğimi ve benim 3 kilo dogurdugum bebek 2.500 olmustu eve geldim şuan yeniddn 3 kilo şükür ki ve bebeğimin hiçbir sorunu sıkıntısı yok serefsixlerin anne ile bebeğini ayirmalarinin tek sebebi para böyle insanlar neyse böyle işte