ayseguloks Şuan çok yeni hamileyim , temiz içerikli çatlak kremi arıyorum ve kaçınca ayda başladınız 😊
Tukec ayseguloks Ben 3. aydan itibaren başladım. İlk frei öl markasının aldım ama o kadar mı kötü kokar bir yağ. İçinde parfüm olmadığı için sanki günlerce banyo yapmamışım gibi pis bir kokusu vardı. Bitmeden badger balm belly butter aldım. İçeriği tertemiz ve aşırı memnunum. Kötü koku yok ve çok güzel nemlendiriyor. Bitmek üzere ya aynısını alıcam yada denemek için incia markasının çatlak kremini. Yine içeriği temiz bir marka. Bebek için pişik kremleride var. Bu arada 7 ayın içindeyim hiç çatlağım yok. Daha erken belki çatlamak için ama badger markasının kreminden çok memnunum ☺️☺️
Minik_mucizemm ayseguloks erken başlayın karın büyüyüp geniş olduktan sonra yırtılıyor işe yaramaz erkenden başlayın
aytii ayseguloks 15.haftada falan hindistan cevizi yağına başladım bünyem çatlağa müsait ergenlik çatlakların var falan var bacaklarımda. Şimdi 34 haftalık olmak üzereyim hiç çatlamadım. Geçen hafta hindistan cevizi yagi kakao çekirdeği yağını eritip zeytinyağı karıştırıp tekrar dondurdum. Mis gibi oldu hem de daha nemli tutuyor tavsiye ederim.
Ebru9120 Merhaba, ben Palmers tummy Butter kullanmaya başladım. Hakkında çok iyi yorumlar okudum. 8ci haftamda basladim. Erkenden baslamaktan zarar gelmez bence:) onun dışında hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin..
Ebru9120 ayseguloks ben de yeni başladım ama katı bir yapısı var uzun süre gider bence. Hindistan cevizi yağı ile dönüşümlü kullanırım bitecek gibi olursa:) bıraktığı nem çok kalıcı ve kokusu çok çok güzel bu arada :))
Gulsky Palmers cacao butter .. hamileliğin başından itibaren kullanıyorum … Günde 2 kez sürüyorum sabah ve yatmadan önce. 4 adet bitirdim , 29 haftamdayım sanıyorum 2 adet daha kullanılır doğuma kadar…🌺🌈
pnremr kremden ziyade hindistan cevizi yagini oneririm 5 kavanoz falan bitirdim sifir caglak. Nemli cilt👌👍 4.aydan sonra kullanmaya basladim. Aksatmadim. Tum gobek, bel, basen ,popo surdum
Elmaveannesi pnremr selam bende hamileligimi ogrenir ogrenmez basladim 6. Haftadayim katı hindistancevizi yagi degil mi ? Bende yatmadan gobegime göğüslerime belime popoma basenlerime surmeye basladim
pnremr ayseguloks unutmusum ben goguslerimede suruyorum. gogusten baslayip diz kapagima kadar hatta suan hala yarim kavanoz var elimde, surmeye devam. Kilo verirkende surucem. ertesi gun surme misal o nemliligi cildindeki elastikiyeti hissediyosun zaten dokununca. lansinoh gogus ucu kremi bile aldim ama surmedim. Hindistancevizi yagi yetiyor bana hic catlama kuruma yok. arifoglu ve mecitefendi markasini tavsiye ederim.
Skarakas Kendi yaptigim kantoron yağını sürüyorum 26+6 yim sadece göğüslerim çatladı. Ne yaoarsam yaoayim catlayacagi varsa catliyor gibime geliyor ama yilmadan devam tabi 😅 her gun sürüyorum
ayseguloks Skarakas ben vücudum kuru nemlendirmek amaçlı istiyorum bi nebzede kuruyunca dahada çok çatlıyor
SevilayBayram Lierac jel kullanıyorum 4.ay bitince başladım şu an 6 buçuk aylığım. Çatlak oluşmadı ama ben sadece göbek kısmına sürüyorum. Göğüste mi çatlıyo ya
pnremr SevilayBayram kol baldirlari catlayani bile biliyorum. gogus basen popo alt baldir arkalari. Gogus ve diz kapagi arasi nemlendirilmeli bol bol
Greyy90 SevilayBayram bende lierac kullanıyorm 34. Haftam hiç çatlağım olmadı gögüs kalça bacak arası ve göbeğime sürüyorum bu şekilde kullan canım çünkü en çok oralar çatlyor
ayseguloks pnremr zaten benim normalde vücudum kuru her duştan sonra hep nemlendirici sürerim şimdi mutlaka sürmem lazım 😂
Elmaveannesi ayseguloks bende 6. Haftadayim her aksam mutlaka sürüyorum karin yavas yavas buyudugu icin farketmeden catlaklar olusabilir. Gogus gobek popo bacak sürüyorum katı hindistancevizi yagini