Merve12 17 haftalik olduk biz, bazen hissediyorum saniyorum ama yaniliyorum, tam anlamiyla ne zaman bebegimi hissederimm
Papatyaa Merve12 13 te gıdıklama olrak hissettim aralıklı 20 haftada tam hissettim cnm seninde az kalmış yakında hissedersin cinsiyeti ne bebisinin😍
Beyzaa Merve12 dune kadar bende sizin gibiydim cok sabırsızlanıyordum her yerden arastirma yapiyordum nasil hissederim ne sekilde bi hareket olucak diye 🙂 dun 19+1 olduk ve yemekten sonra dinlenirken cok net hissettim ve gece uyumadan once de ayni sekilde hissettim ☺ Mucizevi birsey ama biraz sabretmek gerekiyor 😍
Ikinciyibekliyorum Merve12 bizde bugun 17+0 olduk . Ikinci kizimi bekliyorum allahın izniyle🙂 herkez ikinci bebegin daha erken hissedilecegini söylüyor ama daha hissedemedim. Biraz daha sabir diyorum bende sağlıklı ya allaha sukur 🙂
Merve12 Papatyaa ogrenemedim ki ultrasona sokmamisti doktor 15. Haftamdaki randevumda alttan muayene etti cinsiyetini nasil ogrenicem dedim 22.23 haftanda ogrenirsin dedi randevumu 5. Ayin 28 ine verdi
Papatyaa Merve12 ben 13 te ogrendim kızımı 😍 nasipse insallah başka doktorda 15 te dedi hayirlisi insallah cnm
Canoglum Merve12 15. Haftada alttan muayene mi 😮 özel bi sebebi var mi canım. Ben 13 de cinsiyeti öğrendim 18 de kıpırdamaya başladı.
Nlyakts Merve12 ama cinsiyet için 23. Hafta çok geç değil mi daha erken ogrenilebiliyor bebek gösterdiği takdirde
Merve12 Canoglum hayir yurt disinda yasadigim icin burda boyleymis sadece 3 kere ultrason yapilirmis digerleri alttan
Damla6606 Merve12 mervecim canım sen bulundugun yerden baska doktora git ben sordum burda alttan muane eden doktor yok tatlım dikkat et kendine şimdilik sırt üstü yatınca pıt pıt şeklinde hissedebilirsin ama asıl tekmeyi bende sabırsızlıkla bekliyorum ben 17+4 oldum aramızda kac gün var acaba 😊😍
Se3008 Bende ilk 16 larda seyirme gibi hissettim ama tekmelerini hissedemiyorum daha 19.haftamdayım 😔
[silindi] Merve12 bende 15haftalıkken karıncalanma gibi birşey hissediyordum şu an 17haftalık olduk hâla aynı net hissedemiyorum ilk gebelikte 20haftadan sonra hissedilirmiş
Rumessa Haftadan sonra hissetmeye başladım. Her hareketinde açıyorum kamerayı🙈 28+2 olduk daha da netleşti, kuvvetlendi sanırım. Bazen huylandırıyor güldürüyor beni🤗 En güzel kısım bu sanırım. Her zaman ‘annecim,ben burdayım sadece bizi düşün’ dercesine. Rabbim herkese nasip etsin💕
Gencanne01 Merve12 19+2 yiz hala hissetmedım erkek bebek daha erken hıssedılir derler ama bızım kı o kadar rahat kı ultrasonda bıle doktor artık karnımı sallaya sallaya zor uyandırıyor 😂