Merhaba herkese hayırlı ramazanlar dilerim öncelikle napacağımı bilmiyorum size danışmak istedim kimsem yok denilecek kadar yalnızım eşimle yurtdışında kalıyoruz ve her gün kayınvalidemgille konuşuyoruz baya Bi baskı yapıyorlar ne zaman müjde vericeksiniz hadi sizi bekliyoruz Bi erkek torun olsun falan çok sıkılıyorum 8 aylık evliyiz evliliymizi 2.ayı hamile kalmıştım ama bebeğimin gelişimi durdu 😥böyle Bi şeyi atlatmak çok zor oldu benim için hiç anlayış göstermediler beni suçlu bildiler bilerek yapmışım gibi neyse işte bu başarısız gebelikten sonra tedavi oldum ve doktor yeniden hamile kalabilirsin dedi 3 aydır deniyoruz olmuyo bu ay usm ile folikulu izlettim ve çatlama gününü değerlendirdim ovulasyondan beri hep sırtımda kasıklarımda ağrı oluyor bide akıntı ama hep regl olucakmışım gibi hissediyorum dün oruçluyum gece afedersiniz biraz kan gibi ama tam değil sıvımsı yumurta akı gibi Bi şeyin içinde kan gibi bisey geldi herhalde regl oldum diye bu gün oruç bile tutamadım şimdi kalktım ws gittim hiç bisi yok tek damla bile kan yok ama acaba hamilemiyim diyemi oluyo yoksa reglmi anlayamadım geçen hamileliği dede bunun gibi olmuşdum sanki BİRAZ UZUNN KUSURA BAKMAYIN 🙄