Mucizem7 Kızlar dün akşamdan beri vücudumun heryerinde belli aralıklarla kaşıntı başladı çok sınır bozucu bir durum ya🙈29+3hamileyim daha önce yoktu bu durumu yaşayan var mı acaba ?
AsyaMustafayeva Mucizem7 ben 36+2 her yerimde kızarıklık kaşıntı var doktor portakal falan yeme dedi ama geçmedi 2 gundur 😵😵
TurgutA Mucizem7 ben de ayni sekilde 32yim ciddi sekilde uyku uyutmayan uyutsa uyandiran bi kasinti. Kolestaz ihtimaline karsi kan ve enzim testleri verdik cok sukur iyi cikti. Tamamen kasinti yani:) direncez ama daha cok var.🥺
Mucizem7 AsyaMustafayeva ya ben portakalda çok yemem uzun surediirde yemiyrm zaten ne sebep oluyo acaba?allahtan ara ara oluyo ama sınır bozucu gerçekten inş geçer gider ya🙈
Mucizem7 TurgutA benim haftalarımda var mıydı yoksa sende de yeni mi başladı canm?benimki o.kadar şiddetli değil uyku uyuyorum da ara ara vücudumda kalıntılar oluyo kizariklikta olmadi henüz 🙈inş gecer
SevilayBayram Kaşıntı olduğunda karaciğeriniz fazla çalışıyo olabilir. Bi arkadaşımın öyle olmuştu. Bi doktorunuza danışın derim
Mucizem7 SevilayBayram ya of benim yeni olmaya başladı az az ama tüm vücudumda oluyo.4mayista gidicem doktoruma ozmana kadar geçmezse sorucam tabide.moralim bozuldu neden oluyo acaba
Eloc Mucizem7 ben 37+3 haftalik gebeyim benim tum vicudum kaşınıyo ve artik kasintidan agladigim dahi oluyo kaniyo ama yine bi rahatlama yok heryerim morardi kizardi yara oldu doktora soyledim kan idrar aldi iste karacigerime falan bakti temiz dedi hamilelikten dolayi dedi dogum yapimca gecicek dedi bu zamanda rahatlaman icin bebek yagi kullan vicudunu surekli nemli tut dedi
TurgutA Mucizem7 valla bir gece aniden basladi bu son 5 gundur falan var diyebilirim. Bazi geceler cok bazen gunduz of:)
Mucizem7 Eloc ay geçmiş olsun canm umarım geçer gider bir an önce 🙏bende duş alıp öyle yapayım bari.allahtan şuan yok kaşıntı falan ara ara oluyo zaten umarım.gecer benimkide.
Mucizem7 nur_nurr of ya inş geçer biri yazmış başka bir postta yok erken doğuma kadar gidebilirmiş nette öyle yazıyormuş inş öyle bisey yoktur🙏benim devam ederse doktoruma sorucam umarım bir çaresi vardır
nur_nurr Mucizem7 bende haftaya sorucam canım ben ilk başlarda hani bahara yeni giriyoruz ya alerji mi oldum diye düşünüyordum yada yediğim bisey dokundu diye düşündüm hep. Inşallah da öyledir yine kötüye yormayalım doktorumuza soralım
Rabia-gedik Mucizem7 Doktoruna söyle canım kraciğer enzimlerin yükseliyor olabilir Allah korusun buda bebek için tehlikeli bişey bende kaşınıyordum da doktor çağırdı baktı temiz çıktı Allahtan
Rabia-gedik Mucizem7 tüm vücudunu nemlendirmeyi dene dedi ısrar ederse geçmezse dermatoloğa git dedi , benimki geçti neyden dolayı oldu neyden dolayı geçti bilemiyorum , o sıra çok hamur işi yiyordum belkide o yapmıştı🤷🏼♀️
Mucizem7 nur_nurr bende kötüye yormak iatemiyrn çünkü kendimi biliyrm takarım kafama yani🙈umarım alerjidr başka kötü bisey yoktur ins🙏