Suveydaa s_koc bebeğin kanala girdikten sonra daha az hareket etmeye başlar bir tek bu şekilde tahmin yürüyebilirsiniz 😊
Yrnkrm s_koc ben 34 haftadayım alt kasıklarımda o kadar ağırlık oluyorki yürüyemiyorum taş gibi oluyor ve 2 dk sürmeden tuvaletimiz geliyor doktorum kanala girmiş her an gelebilir başı aşağıda dedi bende böyle belirti verdi
Enre s_koc evet karniniz aşağı iner ve çok sık tuvalete gidilir. Bide ben midemde ayaklarını hissederdim sanki öyle bi baskı vardı midemde kanala girdikten 3 4 gün sonra da doğum yapmıştım
asyaa15 s_koc walla kanala girdiği içindemi bilmiyorım ama rahim bölgemde sürekli kımıldamalar hissediyorım bazende iğne gibi batıp çıkıyor. Acaba elini falan mı uzatıyor diyorum bazen 🤣
s_koc Yrnkrm çok afedersiniz daha elimi yıkarken tuvaletim geliyor🤣 başı aşağıdaydı en son ama sanki daha da aşağı ittiriyor kendini gibi hissediyorum
s_koc Enre evet aynı öyle bir his.🙄 Şu an 36. Haftadayım biraz daha zamanımız var şimdiden başlamış olabilir mi?
s_koc asyaa15 benim de aynısı oluyor alt taraflarda bir şeyler kıpırdıyor kıpırdadıkca tuvaletim geliyor 😂 ve bir yerden geciyor gibi hissediyorum alt taraflarda çimdikliyor vuruyor gibi 🤔acaba kanala girme belirtisi mi dedim. Kaçıncı haftadasınız?
asyaa15 s_koc 39 olduk 🤣 bence knal a girmiştir 2 3 hfta önce gittiğimde tamamen inmiş bşı aşagı demişti dr. Gelsin artıkkkk 😁😁
Enre s_koc ya inşallah vakti zamanı gelince sağlıklı bir şekilde doğar belki kanala girdi ama daha zamanı var öyle düşünün şuan zaten kanala girdiyse 38 39. Haftada belki doğar
Ayca517 37+3 olduk 11 bucktan beri sag kasigim agriyor belim agriyor yuruyunce hareket edince geciyo gbi oluo ama oturunca uzaninca yine agriyo kasilmalarimda var bilemedim noluo acaba 🥴