esraakyz @MinnakLiva modanisada falan güzel yazlık elbiseler var kumaş cinsi de yazıyor orada pamuk oranının fazla olmasına dikkat ederseniz terlemezsiniz aksine güneş direkt tene temas etmediği için daha rahat oluyor
HaticeKucuk İg’dan heqa 👍🏻 Tek ig üzerinden alışveriş yaptığım sayfa. Diğerleri sefamerve ve modanisa
MinnakLiva HaticeKucuk teşekkür ederim 💕 Pnrr06 teşekkür ederim 💖 Suleyigit Allah razı olsun sağsalim doğurun inşallah 💜 Kapalikutu Teşekkür ederim 🙈 mavisimm teşekkürler 😍
deletedmom126 MinnakLiva ayyy yeni mi kapandın moda nisa falan çok pahalı kuzum google ye pazarium yaz orda indirimde olan cok güzel seyler var ben ordan alıyorum güvenilir site indirimleri takip et👍🤗😘😘😘😘resim at ya seni merak ediyorum @Deletesmom095 demi😬 birbirimize resim atsak olmazmı
Pnrr06 MinnakLiva tek tavsiye edeceğim moda ala butik, meri store onun dışında hiç bir yerden alışveriş yapmam iğrenç ötesi kıyafetler modeller eski vs buraya bakmanızı tavsiye ederim
Suleyigit MinnakLiva Ayy yerim seni fındık 😚 Allahım daim etsin inşallah ben hiç bişey almicam suan valla temmuzda doğurcam ablamin 2 tane hamileliğini aldım onları giyiyom dogurduktan sonra alicam üst baş elbisee
Kapalikutu MinnakLiva instagramda mavilimonun elbiseleri tam aradığınız gibi elbiseler yazlık uçuş uçuş ☺️Onun dışında kadriyebaştürk, manuka,Suudcolection, touche den de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Ürünleri modern ve kaliteli :)