nurcin-ruya seninde ikinci evliliğini?
Vajinal akıntı yardım kizlar!!!
Kiwi12 evet canim kocamin ilk benim 2. senindemi?
nurcin-ruya benim iki kocaminra aynı biz çocukken yani 13 14yasindayken mektuplasirdik ama benim ailem vermedi onlara daha küçüğüm diye söz yapıp bekleyelim dediler yok daha erken dediler sonra başkasına verdiler beni zorla istemediğim birine sonra işte ben ayrıldım çok zor şeyler yaşadım benim de bı kızım var 7yasinda oda eşiyle anlasamayip ayrilmis sonra işte nasıl olduysa bu seferde İstanbul’da karşılaştık tekrar konuşmaya başladık korkuyordum evlilikten yok olmaz dedim ama o ısrar ci olunca kaynatam falan tamam dedim evlendik işte onun çocuğu yok ama onun ilk olacak bı kaybettik bu ikinci ama hiç ultrasonda göremedi bu virüs çıktı hiç göremeyecek özel de almıyor içeriye☹️
Kiwi12 yaa ne kadar guzelll 😍 iste Allahij yazisinun onune kimse gecemez benim esimin evliligide ilk ama cogu evlenmis adamdan daha olgun mutasip bir es Allahim ne verirse hayirlisinu versin hep dua ediyorum herkes sonunda laigina donsun insallah ama herkese de mutlu olsun istiyorum ya gercekten gozlerim doldu ben boke hikayelrde cok etkileniyorum su an bide hamilelik 😢😅😅😅😅😅😅 ama super iste bizimkilerin sansina sag selim kucaginiza alalimda insallah varsin gormesinler artik ole dua ediom 😔😔🤲🏻💖🤰🏻
nurcin-ruya aynen kuzum sağ salim kucağımıza alamyi nasip etsin Rabbimde razıyız bizde nasılsa ultrason filmlerinde görüyor kağıt üzerinde oksada buna da şükür kazasız belasız su dönemi bide atlatirsak çok iyi😊😊🥰
Kiwi12 insallah canim benim insallah tek dilegim hayirlisiyla zaten su gunleri anlatmamiz eslerimizle bu donemi atlatmamiz insallah guzel seyler olur olacak ben inaniyoum ama size cok sevindim ben 🤗🤗🤗😘❤️❤️😍🥰🥰😍
nurcin-ruya bu arada eşimin anlinda bile baş harfim çıkıyor kizdiginda veya stres yaptığında🤣veya çok guldugunee damarlariyla h harfi var 🤣 seninki kaç haftalikyi canım bebis
@Kiwi12 ayrısı babada oluyor canım özellikle sabah kalktığımda ayakta kalınca
Kiwi12 😅😅😅anlina yazilmis diye buna dioalr sanirimm super ya bu kadar olur 😂😂 bizimde cok komik esimle herseyimiz film gibi bizde guzel ama bole heycanli oluor 😂😂 ben bugun 11 oldum canim ama ben baya bi korktum o yuzden yari uzanarak yari az ayakta geciriroyum hamileligimi😇 sen 14 deilmi?
- Düzenlendi
nurcin-ruya benim 10+4oldu canım çok şükür ne güzel böyle güzel şeyler duyması tek deilmisim😁
Kiwi12 aaaaa ne guzel bide ayni zamanda dogum yapiyormusuz canim ayyy cok guzel olmazmi ? Insallah herkesin yani sirada bizlerin hamileligi guzel gecsin herkes bizde dahi saglikla evlatlarini mizi kucagimiza alalim canim 🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
nurcin-ruya biz bı tane bebeğimizi kaybettik her kadında görülüyor dedi doktor böyle bişey gelişim geriliği yüzünden kalbi durdu kaybettik bu ondan 9ay sonra oldu çok şükür ümidimizi kaybettigimiz de geldi yavrum ömrümüzü inşallah Rabbim kazasız belasız tüm hamilelerin çocuğunu kucağına almasını nasip eder 🥰🥰🥰😊
nurcin-ruya nerde yaşıyorsunuz siz canım istanbuldamisin nerelisin😊
Kiwi12 zor cok zor Allah dusmanima vermesin diyorum hep napalim onlarda sefaatcimiz artik ahiretde ama Allahtan ümit kesilmez diyorum ya cidden ilk esimle 4 yil ugrastik olmadi tüp bebek yaptim artik olsun istiyorum diye bunda aradan 12 yil gecmis hic aklimin ucunda yokken hicbir ekstra birsey yapmadan ve gercekten 12 yildir hamile kalmadim korunmadim bile ama bu esimde bilmiorum cok garipdir oluverdi bide tam böle bi zamanda cok güldüm ilk duydugumda hem śoktan hem sevincten rabbim isterse hersey olurmus 🤲🏻🥰 benim annem izmitde yasio canim ben istanbulda bi dönem isim dolayisiyla yasadim Atasehirde ve Kartalda ama aslen almanyaliyim yani dogma buyume burda yasiyorum 🥰🥰 sen istanbulun neresindensin canim?😍
nurcin-ruya evet çok zor du ama kötü bı dönemde hamile kalmıştım çok dert sıkıntımız vardı kendi ailem beni çok üzdü ağlattı çok uğraştılar benimle o donmede ben yinede onların düğünü için kosturdum çünkü evin tek kızı benim belim karnım ağrıyordu eve bu geldim kanamam vardı hastaneye koştuk direk Rabbim düşmanımı başına vermesin çok acı çok zor bana göre normal doğum ondan kolaydı çok zor düşük kaderinde böylesi varmış demekki seninde her serde bir hayır vardır her hayır da da bı şer olabilir belkide bana hayır diye görünen aslında serdi bilemeyiz yinede çok şükür herhalimize. Ben İstanbul Sultanbeyli’de yaşıyorum Anadolu yakasindayim sen şuan nerdesin peki
Kiwi12 zor bi donemden gecmissin canim gercekten Allah yardimcin olsun insallah bundan sonra yuzun guler hep 🤲🏻 Ben kurtaj onlari bilmiyoruk kizim 33 haftalik saglikli dogup sadece bi enfeksiyon denen o seyden kaybettim icin hepsinin kendine gore zorlugu var rabbik yinede diyorum herseyin hayirlisini versin aileninde evladinda cidden hayat kisa iyi dusunmeliyiz ki iyi seyler gelsin basimiza 😍😘🥰 yok canim ben almanyadayim zaten is nedeniyle kalmistim oralari da biliyorum gelmistim sultanbeyline 😇 biz tatil amacli cok istanbulda oluyoruz bi bu sene haric iste oda nasip artik bilesi hazyirlisi olsun😇❤️ Senin bi sonraki kontrolun ne zaman simsi ve nasil gidio sihatin yerindemi ? ❤️😍🥰
nurcin-ruya seninki daha zormuş canım benim ki çok ufakti daha hissetmemiştim bile 8haftalikken kaybettim ben bebeğimi
Virüsten dolayı hastanem pandemi seçildi diye kendi doktoruma gidemiyorum şuan idareten özele gidiyorum oda 5ile15arasi gel mayısın dedi işte bakalım şuan çok şükür ağrım sizin pek olmuyor artık gogusler büyüdüğü için mideye baskı yapıyor karnında büyüdü nefes almak zor oluyor bide bu haftalarda burundan nefes alamıyorum nedensiz hamilelikten dolayiymis herseyine razıyım sağlığıyla gelsin kuzumda bebislerimiz cinsiyet söyledi geçen 16haftalikken gittiğimde 17hafta çıkmıştı ultrasonda erkek dedi ama ben benzetemedim🤣bu gittiğimde tekrar sorcam artık ufak ufak hazırlıklara başlayalım diyorum yariladik yolu çünkü çok sukur