Bebegimibeklerken__ 6 haftalık hamişim kızlar. Midem bulanıyo sürekli. Adam akıllı ev işi yapamıyorum yemek yapamıyorum sürekli esneme halindeyim uykum var yatıyorum. Sizler nasılsınız bu aylarda
SemihDamlaDalan Bebegimibeklerken__ 12 haftalık olduk bugün hala uyku hali yorgunluk hali var canım bulantım çok yok ama bende hiç tatlı görmek istemiyorum ☺
Papatyali 6+6 oldum bugun sabahları rahatsız etmeyecek kadar mide bulantısı olup geçiyo geceleri kasık batması bide iştahsızlık dışında bişeyim yok unutuyorum hamile olduğumu hatta acaba bende mi sorun mu var diyorum 😐
Bebegimibeklerken__ Papatyali benim de sabah olur bişey yerim geçer sonra ara ara tekrar. Hiç çıkarmadım ama mide bulantısı bıktırıyo 🙄
Prensannesi16 Bende 6 haftalığım sürekli miğde bulantısı var uyku desen oda aynı sürekli uyumak istiyorum ama bir oğlum var o yüzden uyuyamıyorum malesef yorgunluk halsizlik var hiç bir iş yapmak istemiyorum 😔
Bebegimibeklerken__ buket_22 adet tarihinize göre hesaplamanız gerek ama ultrasonda da bi hafta önceden geliyor sebebiyse adet günlerimizde hamile olmayışımız adetinizin bitimine göre hesaplayın veya ultrasonla baktırın derim
GizemzerUar Benımde 26 şubat adet tarihim 6haftalık gözüküyorum aşırı uyku var daha çok şükür miğde bulantısı Yok