Merhaba ben 21 martta 3. gün embriyo transferi ile hamile kaldım o günden beri oksapar iğne pruloton iğne crinone jel ecopirin hap ve folik asit kullanıyordum Salı günü akşam kahverengi leke geldi jeli yaparkende kanamayı fark ettim korktum ama dr a gitmedim o an biraz bekleyeyim istedim çünkü çok azdı gece tuvalete kalktım 1cm kadar pıhtı geldi hemen acile gittik geriden gelen kanaman yok gibi dediler dr gelip bakmadı ve tüp bebek olduğu için ilaç kullanıyorum diye iğne bile yapmadılar sabah 11 e kadar dr u bekledim baktı bişey demedi ultrason cihazı da berbattı kendi dr um başka ilçede diye bura önlem alınır düşüncesiyle acile gitmiştik oysa hastahaneden çıkınca kendim crinone jelimi yaptım ve düşük önler diye pruloton iğnemi yaptırdım sorma kendi dr uma gittim kanama alanı yoktu o gün bebeğimiz 6+3 tü çok şükür kalbini de duyduk dr um diğer ilaçları bıraktırıp crinone jeli kullanmamı istedi ve progestan dex iğne verdi onları kullanıyorum sonra kanamam olmadı ama jel kullanan var mı bilmiyorum bugün her tuvalet sonrası jelden kalan parçalar minik minik siyahlık olarak geliyor ve korkuyorum yeniden kanama belirtisi olabilir mi diye benimle benzer şeyler yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?